FilmoviKinoVijesti

Red Tails – najnovije produkcijsko ostvarenje Georga Lucasa od 6. rujna u kinima

red-tails-header

Od 6. rujna u CineStar kina dolazi novi film ratne tematike, izvršnog producenta Georga Lucasa. Osim što su pojedine scene snimane u Istri, Red Tails je prvi film koji koristi Auro 3D tehnologiju za kreiranje realističnije zvučne atmosfere. Obzirom na brojne scene snimane u zraku i s mnogo aviona koji lete oko kamere, vjerujemo da će film biti pravi užitak za pogledati u jednoj od Extreme dvorana gdje su Barcovi 3D Auro 11.1 sustavi instalirani.

Najnovije produkcijsko ostvarenje Georga Lucasa, u režiji Anthonyja Hemingwaya, bavi se lekcijom iz mračne američke ratne povijesti. Riječ je o epskom ratnom spektaklu temeljenom na istinitim događajima o ‘Tuskegee pilotima’ koji prati segregaciju crnih vojnika u vrijeme Drugog svjetskog rata. Riječ je o američkoj postrojbi sastavljenoj isključivo od afro-američkih pilota, koja se borila za vrijeme Drugog svjetskog rata i stekla kultni status. Postrojba je ispočetka osnovana zbog reklamnih razloga, ali su se njezini vješti piloti itekako iskazali na bojištima Italije i sjeverne Afrike.

Glavne uloge u filmu utjelovljuju Cuba Gooding Jr. i Terrence Howard.

Izvršni producent George Lucas razvijao je ovu priču 23 godine i angažirao grupu vrhunskih stručnjaka i glumaca kako bi odao počast stvarnim herojima. U tradiciji Lucasfilma, inspirativni triler može se pohvaliti živopisnim detaljima, najmodernijim vizualnim efektima i sjajnim zvukom.

Grupa je to mladića koji su gurnuti u nemoguću situaciju i, unatoč malim izgledima, odrade fenomenalan posao i postaju heroji – stvarno su vitezovi suvremenog doba. Vjerovao sam da se o njihovoj priči može snimiti veliki film, inspirativan film koji bi pokazao kroz što su sve ti momci prošli da bi patriotski služili svojoj zemlji i pomogli svijetu izboriti se protiv zala fašizma. To je zadivljujuća priča i želio sam ju ovjekovječiti.” rekao je Lucas.

Ne propustite pogledati inspirativnu priču o herojima Drugog svjetskog rata koja je dijelom snimana u Lijepoj našoj!

U multipleksima CineStar i ostalim kinima od 6. rujna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!