Home » Vijesti » Michael Jackson’s This Is It će biti istovremeno prikazan na više od 25 premijera diljem svijeta

Michael Jackson’s This Is It će biti istovremeno prikazan na više od 25 premijera diljem svijeta

michael-jackson-stage

Obožavatelji Michaela Jacksona diljem svijeta u utorak 27. listopada dobit će priliku uživati u nečem doista spektakularnom – globalnoj premijeri filma Michael Jackson’s This Is It koja će se održati u više od 25 gradova na svijetu, od kojih će više od 15 biti simultano. I Hrvatska će biti dio ovog globalnog obilježavanja sjećanja na kralja popa – film u redovitu distribuciju kreće 28. listopada!

Film je nastao iz stotina sati materijala snimljenog na probama Michaela Jacksona za vrijeme priprema za koncerte koji su se trebali održati u Londonu. Snimke su rađene HD kamerom i pružit će gledateljima jedinstvenu retrospektivu Jacksnonove karijere upotpunjenu intervjuima s njegovim najbližim prijateljima i suradnicima.

Michael Jackson’s This Is It prikazivat će se diljem svijeta u ograničenom periodu od samo dva tjedna. Pretprodaja ulaznica u Hrvatskoj počinje u nedjelju 27. rujna, mjesec dana prije otvaranja. Ulaznice će se moći kupiti na blagajnama kina u:

  • Zagrebu (Movieplex u Centru Kaptol, Cinestar Zagreb i Cinestar Novi Zagreb)
  • Splitu (Broadway Brodarica)
  • Rijeci (Cinestar Rijeka) i
  • Zadru (Cinestar Zadar).

„Golem je broj obožavatelja Michaela Jacksona diljem svijeta. Ovim simultanim premijerama pružena im je jedinstvena mogućnost da se okupe zajedno i poklone karijeri Michaela Jacksona“, izjavio je Jeff Blake, predsjednik uprave Worldwide Marketing and Distribution Sony Picturesa.

Svjetska premijera filma bit će u Los Angelesu u utorak 27. listopada. Tim eventom u 18 sati započinje niz od preko 25 premijera diljem svijeta. U više od 15 gradova, uključujući New York, Rio De Janeiro, London, Berlin, Johannesburg i Seoul premijere će se održati simultano, a event u Los Angelesu uživo će se satelitom prenositi u te gradove. Drugi će gradovi, među kojima su Moskva, Tokio, Sydney, Pariz i Zagreb te mnogi drugi, imat će svoje zasebne premijere.

Tri sata nakon ove svečane globalne proslave, počet će prva javna projekcija. Tako će publika u Los Angelesu gledati film u 21 sat, u New Yorku u ponoć, a u Londonu u 4 ujutro.

Film je rađen uz potporu Estate of Michael Jackson, redatelj je Keny Ortega, a producenti su Randy Phillips, Kenny Ortega i Paul Gongaware. Izvršni producenti su John Branca and John McClain. Svjetski distributer filma Sony Pictures, a distributer za Hrvatsku Continental film. Više informacija na: www.thisisit-movie.com.

U nastavku možete vidjeti kako je obilježen rođendan Michaela Jacksona diljem svijeta…

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*