Vijesti

Michael Jackson’s This Is It će biti istovremeno prikazan na više od 25 premijera diljem svijeta

michael-jackson-stage

Obožavatelji Michaela Jacksona diljem svijeta u utorak 27. listopada dobit će priliku uživati u nečem doista spektakularnom – globalnoj premijeri filma Michael Jackson’s This Is It koja će se održati u više od 25 gradova na svijetu, od kojih će više od 15 biti simultano. I Hrvatska će biti dio ovog globalnog obilježavanja sjećanja na kralja popa – film u redovitu distribuciju kreće 28. listopada!

Film je nastao iz stotina sati materijala snimljenog na probama Michaela Jacksona za vrijeme priprema za koncerte koji su se trebali održati u Londonu. Snimke su rađene HD kamerom i pružit će gledateljima jedinstvenu retrospektivu Jacksnonove karijere upotpunjenu intervjuima s njegovim najbližim prijateljima i suradnicima.

Michael Jackson’s This Is It prikazivat će se diljem svijeta u ograničenom periodu od samo dva tjedna. Pretprodaja ulaznica u Hrvatskoj počinje u nedjelju 27. rujna, mjesec dana prije otvaranja. Ulaznice će se moći kupiti na blagajnama kina u:

  • Zagrebu (Movieplex u Centru Kaptol, Cinestar Zagreb i Cinestar Novi Zagreb)
  • Splitu (Broadway Brodarica)
  • Rijeci (Cinestar Rijeka) i
  • Zadru (Cinestar Zadar).

„Golem je broj obožavatelja Michaela Jacksona diljem svijeta. Ovim simultanim premijerama pružena im je jedinstvena mogućnost da se okupe zajedno i poklone karijeri Michaela Jacksona“, izjavio je Jeff Blake, predsjednik uprave Worldwide Marketing and Distribution Sony Picturesa.

Svjetska premijera filma bit će u Los Angelesu u utorak 27. listopada. Tim eventom u 18 sati započinje niz od preko 25 premijera diljem svijeta. U više od 15 gradova, uključujući New York, Rio De Janeiro, London, Berlin, Johannesburg i Seoul premijere će se održati simultano, a event u Los Angelesu uživo će se satelitom prenositi u te gradove. Drugi će gradovi, među kojima su Moskva, Tokio, Sydney, Pariz i Zagreb te mnogi drugi, imat će svoje zasebne premijere.

Tri sata nakon ove svečane globalne proslave, počet će prva javna projekcija. Tako će publika u Los Angelesu gledati film u 21 sat, u New Yorku u ponoć, a u Londonu u 4 ujutro.

Film je rađen uz potporu Estate of Michael Jackson, redatelj je Keny Ortega, a producenti su Randy Phillips, Kenny Ortega i Paul Gongaware. Izvršni producenti su John Branca and John McClain. Svjetski distributer filma Sony Pictures, a distributer za Hrvatsku Continental film. Više informacija na: www.thisisit-movie.com.

U nastavku možete vidjeti kako je obilježen rođendan Michaela Jacksona diljem svijeta…

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!