Audio-video uređajiVijesti

Samsung predstavio Premium Smart monitor SB970 izvrsne kvalitete slike u Koreji

Samsung-SB970

Korejski div potrošačke elektronike Samsung predstavio je SB970, LED monitor izvrsne kvalitete slike i dizajna prvi puta u svijetu.

SB970 monitor je najavljen već ranije ove godine na CES-u te se odlikuje impresivnim specifikacijama poput PLS (Plane Line Switching) panelom s kutom gledanja od 178 stupnjeva, Quad High-Definition rezolucijom od 2560×1440 piksela i MHL podrškom.

Cilj Samsunga je da učvrsti položaj najvećeg proizvođača monitora u smislu udjela na tržištu već šestu godinu zaredom, pozicionirajući se kao vrhovni brend za monitore s cijelom serijom proizvoda lansiranim u Koreji, SAD-u, Francuskoj i Njemačkoj.

Samsungov SB970 monitor u Koreji iznosi 1.390.000 wona, odnosno 7.000 kn.

[youtube id=”w2ALsot-gak” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Akihabara

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!