Vijesti

Pogledajte kako izgleda Hobit: 7 novih slika

U prvom planu možete vidjeti Martina Freemana (Bilbo Baggins), a na slici se još nalaze i James Nesbitt, Stephen Hunter, Graham McTavish, William Kircher i Jed Brophy. Produkcija WETA za New Line Cinema, Distribucija: Wartner Bros i Metro-Goldwyn-Mayer.

Rad na uvjerljivo najočekivanijem naslovu 2012, Hobbit: The Unexpected Journey Part I (Hobit: Neočekivano Putovanje) – nastavlja se punom parom. Na svojoj Facebook stranici, Peter Jackson je objavio sedam novih slika iz nadolazećeg prequela legendarnoj trilogiji Gospodar Prstenova, koji i u niskoj rezoluciji prikazuju svu raskoš RED EPIC kamera, koje se koriste za snimanje Hobbita. Podsjetimo, Hobbit je prvi film koji se snima u tehnologiji od 48p, odnosno 48 sličica u sekundi – dvostruko više od sadašnjih 24. Peter Jackson izjavio je kako još nije savršeno zadovoljan i kako bi bio najsretniji sa 60 sličica u sekundi, odnosno jednakom pojmu savršeno glatkog frameratea poznatog iz računalnih igara.

Kako bi kina mogla prikazati ovaj film, biti će potrebno raditi modifikacije na dvoranama u vidu novih 48p projektora te nadogradnje već postojećih projektora i sustava prikazivanja. Za kina u kojima neće biti moguće izvršiti nadogradnju biti će dostupna 24p verzija.

Martin Freeman kao Bilbo Baggins čita Gandalfovo pismo.
Alternativni pogled u sceni čitanja pisma
Bilbo Baggins u društvu ostalih Hobbita
Bilbo Baggins u društvu patuljaka
Peter Jackson razgovara s Martinom Freemanom oko snimanja sljedeće scene
Ian McKellen reprizira ulogu Gandalfa
Kao i u Gospodaru Prstenova, Gandalfov najdraži prijatelj njegova je lula, kroz koju puši aromatiziranu travu (pipe-weed), odnosno aromatizirani duhan.

 

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Postojati ce i 24p verzija, no to nije bitno. Npr. online video servisi bez problema mogu podrzavati 60fps, a podrzavaju i 120fps video. Taj ce se “problem” rijesiti tijekom ove godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!