Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Philips monitor BDM4037UW – najveći Ultra HD zakrivljeni monitor na tržištu

Philips monitor BDM4037UW – najveći Ultra HD zakrivljeni monitor na tržištu

BDM4037UW-philips-lifestyle

Philips je danas predstavio novi 40-inčni Ultra HD monitor zakrivljenog 16:9 ekrana, namijenjen korisnicima koji traže kvalitetan prikaz uz napredne opcije. Model BDM4037UW koristi 10-bitni VA zaslon s W-LED pozadinskim osvjetljenjem, deklarirane svjetline od 300 cd/m2 i različitim predlošcima za sliku kroz tzv. SmartImage opciju.

Profesionalcima će se svidjeti Picture-by-Picture opcija putem koje se ekran dijeli na nekoliko dijelova, pa je tako moguće istovremeno pratiti informacije s više ulaza. Među priključcima BDM4037UW ima slijedeće:

  • VGA, DisplayPort x 2, HDMI (1.4) – MHL x 1, HDMI (2.0) – MHL x 1
  • USB: USB 3.0×4 (1 s brzim punjenjem)
  • Ulaz sinkronizacije: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (Ulaz/Izlaz): PC audio-in, Headphone out

Kako bi se spriječilo titranje ekrana koje uzrokuje umor očiju, koje neki korisnici mogu osjetiti zbog LED pozadinskog osvjetljenja ekrana, monitor je opremljen Philips Flicker-free tehnologijom.

BDM4037UW_2

Novi Philips BDM4037UW monitor već je dostupan u najvećim trgovinama elektroničke opreme po maloprodajnoj cijeni od oko 7000 kuna, a mi se nadamo da ćemo ga uskoro dobiti na testiranje.

Recenziju 328P6 31.5 inčnog monitora možete pročitati ovdje.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*