Audio-video uređajiVijesti

Sony potvrđuje problem sa svojim Bravia televizorima

Svjetski proizvođač potrošačke elektronike Sony priznao je da ima problema sa svojim Bravia televizorima otkako se nekolicina njih počela dimiti.

Problem se odnosi na komponentu u osam različitih modela Bravia televizora koja bi mogla biti neispravna i u nekim slučajevima rezultirati pregrijavanjem televizora. Iako Sony još nije izdao potpuni opoziv svojih televizora, ponudio je klijentima mogućnost dolaska inženjera u njihove domove da poprave televizore.

Svi televizori pod utjecajem su LCD televizori prodani od lipnja 2007. godine. Oni su: KDL-40D3400, KDL-40D3500, KDL-40D3550, KDL-40D3660, KDL-40V3000, KDL-40W3000, KDL-40X3000, KDL-40X3500.

Od lipnja 2007. godine Sony je prodao 1.6 milijuna jedinica u cijelome svijetu sa 630.000 prodanih u Europi. Unatoč tome što je Sony priznao problem, istaknuo je da nije došlo do materijalne ili fizičke povrede kao rezultat problema.

Ako vam se televizor počne pregrijavati ili stvarati čudne zvukove, trebate ga odmah ugasiti, isključiti iz struje i kontaktirati Sony direktno na njihovoj stranici za podršku.

Izvor: Trusted Reviews

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!