Akcije i promocijeVijesti

Sancta Domenica službeno otvara multibrand store u Rijeci

Sancta-Domenica-multibrand-store

Svečanim otvorenjem 19.10. u 12 sati, tvrtka Sancta Domenica otvara ekskluzivan multibrand store na adresi Užarska 30, 51000 Rijeka.

Sancta Domenica predstavlja ekskluzivan i kompletan asortiman Panasonic, Sony i Samsung proizvoda te kupcima i ljubiteljima elektronike nudi najbolju uslugu na najvišem nivou. Želite li kupiti poklon, opremiti stan ili apartmane, sve traženo pronaći ćete u Sancta Domenica trgovini.

Sancta-Domenica-multibrand-store

Povodom samog otvorenja očekuju vas mnoga iznenađenja; odabrani artikli po promotivnim cijenama, tombola, hrana i piće, igre i još mnogo toga!

Sancta-Domenica-Sony-Bravia

Ljubazno osoblje Sancta Domenice je educirano i upućeno u sve što se trenutno nudi na svjetskom tehnološkom tržištu i sa zadovoljstvom će vas informirati o bilo kojem proizvodu i njegovim mogućnostima, te vam ponuditi upravo ono što vam treba.

Sancta-Domenica-Panasonic-Viera

Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada bilježi rast svake godine kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

Uz navedene brandove, od 1. listopada 2012. tvrtka Sancta Domenica d.o.o. je započela ekskluzivnu distribuciju PlayStation konzola, PS periferije i pripadajućeg Softwarea.

Tržištu nudi kompletan asortiman zabavne tehnologije kroz lanac specijaliziranih trgovina Sony Center, Samsung Brand Store i Panasonic Store kao i kroz specijalizirane web trgovine (www.sonycenter.hr, www.samsungcenter.net, www.panasonicstore.hr) s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand.

Više informacija o Sancti Domenici možete pronaći ovdje: http://www.sancta-domenica.hr/

Izvor: Sancta Domenica PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Najjače mi je ovo : Ljubazno osoblje Sancta Domenice je educirano i upućeno u sve što se trenutno nudi na svjetskom tehnološkom tržištu i sa zadovoljstvom će vas informirati o bilo kojem proizvodu i njegovim mogućnostima, te vam ponuditi upravo ono što vam treba.
    Baš zbog te njihove stručnosti i osoblja zaobilazim u širokom luku te njihove dučane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!