Home » Digitalna televizija » Najpoželjniji TV sadržaji uz atraktivan tablet u Iskonu

Najpoželjniji TV sadržaji uz atraktivan tablet u Iskonu

iskon-10-2014

Prvi dan mjeseca listopada Iskon je iskoristio za predstavljanje akcijske ponude svojih DUO i TRIO paketa, uz naglasak na TRIO pakete koji uz telefon i internet uključuju i televizijski sadržaj.  Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, Iskon vam na izbor daje popust od 30% na korištenje usluge prva tri mjeseca ili Huawei Mediapad T1 8.0 tablet s 8-inčnim IPS zaslonom. Iako je lista TV kanala podugačka i raznolika, još uvijek HD programi gotovo i da ne postoje, osim jednog erotske naravi (Super One HD).  Sigurni smo da bi uz proširenje ponude ne samo kvantitativno već i kvalitativno, Iskon mogao zainteresirati širi krug ljudi, posebno onih koji su upoznati s prednostima HD rezolucije.

Iskon je nedavno postavio novi standard na domaćem IPTV tržištu i u svoje TRIO pakete bez dodatne naknade uvrstio popularne i tražene kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, KinoTV te SportKlub 1, 2 i 3. Najzabavniji paketi po super cijeni inspirirali su novu reklamnu kampanju Iskona, koja vireći u domove neiskonovaca prikazuje što se sve može dogoditi u trenucima nesnosne dosade.

Umirovljenjem baba s kolačima upoznajemo vas s novim licima, koja će koristeći hiperbole naglasiti da je kvaliteta sadržaja važnija od njihove količine“, naglasio je CMSO tvrtke Krešimir Madunović predstavljajući akciju i kampanju.

Osim televizijske zabave, akcija naglašava i veću promjenu u broadband segmentu, s povećanjem brzina do 30 Mbps downloada i 5 Mbps uploada. VDSL je trenutno dostupan na područjima grada Zagreba, dok će tijekom listopada biti pokrivene centrale u još osam hrvatskih županija. „Cilj nam je u ovoj i sljedećoj godini VDSL-om pokriti kompletnu narančastu zonu“, ističu u Iskonu, koji je ponudom oživio i segment fiksne telefonije dodavanjem 500 besplatnih minuta razgovora prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj i po 1500 minuta za bezbrižne razgovore prema svim fiksnim brojevima u Hrvatskoj te zemljama Europske Unije.

Provjera dostupnosti za sve pakete i brzine može se napraviti na službenoj web stranici Iskona: http://www.iskon.hr/Najzabavniji-paketi-po-super-cijeni

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*