Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojIskon.TVVijesti

Najpoželjniji TV sadržaji uz atraktivan tablet u Iskonu

iskon-10-2014

Prvi dan mjeseca listopada Iskon je iskoristio za predstavljanje akcijske ponude svojih DUO i TRIO paketa, uz naglasak na TRIO pakete koji uz telefon i internet uključuju i televizijski sadržaj.  Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, Iskon vam na izbor daje popust od 30% na korištenje usluge prva tri mjeseca ili Huawei Mediapad T1 8.0 tablet s 8-inčnim IPS zaslonom. Iako je lista TV kanala podugačka i raznolika, još uvijek HD programi gotovo i da ne postoje, osim jednog erotske naravi (Super One HD).  Sigurni smo da bi uz proširenje ponude ne samo kvantitativno već i kvalitativno, Iskon mogao zainteresirati širi krug ljudi, posebno onih koji su upoznati s prednostima HD rezolucije.

Iskon je nedavno postavio novi standard na domaćem IPTV tržištu i u svoje TRIO pakete bez dodatne naknade uvrstio popularne i tražene kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, KinoTV te SportKlub 1, 2 i 3. Najzabavniji paketi po super cijeni inspirirali su novu reklamnu kampanju Iskona, koja vireći u domove neiskonovaca prikazuje što se sve može dogoditi u trenucima nesnosne dosade.

Umirovljenjem baba s kolačima upoznajemo vas s novim licima, koja će koristeći hiperbole naglasiti da je kvaliteta sadržaja važnija od njihove količine“, naglasio je CMSO tvrtke Krešimir Madunović predstavljajući akciju i kampanju.

Osim televizijske zabave, akcija naglašava i veću promjenu u broadband segmentu, s povećanjem brzina do 30 Mbps downloada i 5 Mbps uploada. VDSL je trenutno dostupan na područjima grada Zagreba, dok će tijekom listopada biti pokrivene centrale u još osam hrvatskih županija. „Cilj nam je u ovoj i sljedećoj godini VDSL-om pokriti kompletnu narančastu zonu“, ističu u Iskonu, koji je ponudom oživio i segment fiksne telefonije dodavanjem 500 besplatnih minuta razgovora prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj i po 1500 minuta za bezbrižne razgovore prema svim fiksnim brojevima u Hrvatskoj te zemljama Europske Unije.

Provjera dostupnosti za sve pakete i brzine može se napraviti na službenoj web stranici Iskona: http://www.iskon.hr/Najzabavniji-paketi-po-super-cijeni

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!