Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Nakon CES-a Samsung održao europsku premijeru novih SUHD televizora

Nakon CES-a Samsung održao europsku premijeru novih SUHD televizora

samsung-ks9500-2

Na Samsungovom europskom forumu, kompanija je premijerno predstavila najnovije proizvode iz niza segmenata, među kojima su nam najzanimljiviji oni iz audio/video kategorije. Tako je nakon CES-a u Las Vegasu predstavljena nova linija SUHD televizora s 10-bitnim Quantum Dot zaslonom, prvi UHD Blu-ray prijamnik UBD-K8500, Dolby Atmos soundbar HW-K950 i novi monitori za poslovne korisnike. U nastavku donosimo dodatne informacije iz službenog priopćenja

Pokretani Tizen operativnim sustavom, Samsung Smart TV prijamnici za 2016. godinu olakšavaju korisnicima pregled omiljenog sadržaja i usluga. Unaprijeđen Smart Hub središnje je mjesto za pregled TV programa, filmova i igara, a Samsung Smart TV prijamnici automatski će prepoznati i vanjske uređaje kao što su multimedijski reproduktori, igraće konzole ili kućna kina, pa će svim uređajima biti moguće upravljati s jednim daljinskim upravljačem.

Tvrtka je predstavila i svoj prvi UltraHD Blu-ray reproduktor oznake UBD-K8500, koji zahvaljujući tzv. upscaling tehnologiji može unaprijediti i prikaz Blu-ray diskova i DVD-a te reproducirati sadržaj glazbenih CD-a. Za unaprijeđen doživljaj kućnog kina, Samsung je premijerno u Europi demonstrirao i novi HW-K950 zvučnik, opremljen Dolby Atmos tehnologijom za još vjerniju reprodukciju zvuka.

Ponudu zaslona zaokružuju računalni monitori za poslovne korisnike. Serijom CF591 i CF390 monitora, Samsung nastavlja s ponudom zakrivljenih zaslona koji unaprjeđuju iskustvo i udobnost rada. Zahvaljujući zakrivljenosti 1800R, ovi monitori prate prirodnu zakrivljenost oka, za prirodnije iskustvo gledanja, rečeno je tijekom predstavljanja.

Tvrtka Samsung Electronics proglašena je drugim najvrjednijim brendom u svijetu, prema rezultatima istraživanja tvrtke Brand Finance. Nalazi se među 10 vodećih tvrtki Superbrand ljestvice, a u 34. godini rada u Europi, Samsung nastavlja s investicijama u europski dizajn i proizvodnju, omogućavajući brojna radna mjesta u regiji.

U budućnosti Samsung će nastaviti razvijati svoju premium brand strategiju, kroz ponudu osobnijih korisničkih iskustava, tijekom i nakon kupovine. Zahvaljujući detaljnom istraživanju tržišta, Samsung će nastaviti rasti s potrebama korisnika, kroz različite faze života, zaključeno je prilikom otvaranja ovogodišnje konferencije.

Više na Samsung Hrvatska >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Samsung ide uvjek dalje bez obzira na svoje promašaje . Promašaje plaćaju kupci baš kao u pitanju Evolution kit-a . Kupim UE55F7000 sa podrškom Evolution kit serija 2013g. 11000 kn a u isto vreme UE55H7000 serija 2014 9500 kn bez podrške Evolution kit. Ovaj prvi mogu samo jednom nadograditi ako kupim Evolution kit SEK-2000i platimo250 e. Dakle na ovaj način serija H bi me koštala 13000 kn a u startu je imao za 9500 kn. Evolution kit ex

  2. Dakle za moj tv UE55F7000 nema Evolution kit nadogradnje za 2015 , 2016 i 2017 što je samsung obećao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

whiplash-4k-bluray

Whiplash u rujnu stiže na UHD Blu-ray

Sony Pictures Home Entertainment će 22. rujna izdati film Whiplash (Ritam Ludila, 2014.) na Ultra ...

samsung-50tu7002

Prvi Samsung TV iz 2020. na testu – 50TU7002

Svake godine sve nam je teže doći do novih televizora, pa smo stoga po uzoru ...