Obavijesti/ostaloVijesti

Najava testa: Azbox Premium HD+

Prije nešto više od godinu dana, dali smo osvrt na Azbox, popularni Linux bazirani satelitski receiver koji za razliku od sličnih uređaja ima jako dobre multimedijalne mogućnosti. Uredništvo HDtelevizije je u suradnji OpenSat-om, glavnim distributerom Azbox uređaja za Balkan, dobilo na test Azbox Premium HD+, najbolji i najopremljeniji model iz Azbox ponude. Koje su novine i da li ovaj uređaj pored mogućnosti DVB i satelitskog prijema signala može da konkurira kao i multimedijalni player te s obzirom na cijenu da li predstavlja jedinstven uređaj na tržištu saznat će te nakon detaljne analize. Stay tuned.

Adsense

Povezani tekstovi

10 komentara

  1. Jedva čekamo recenziju, pa da vidimo šta sve može pa ako i na njega može da se primjeni CS, da pošaljemo u mirovinu dream-a i player-e

  2. Morate da razumijete da HD Televizija nije kao drugi sajtovi u svojoj srzi. Azbox je najkompleksniji uredjaj koji smo imali prilike testirati, pogotovo sa RC4 Enigmom te testiranje shvatamo vrlo ozbiljno jer su mogucnosti ovog uredjaja nebrojene.
    Ne podlijezemo pritiscima brandova, kupaca te test kada izadje on je kompletan i konacan.

    LP

  3. OK, hvala na odgovoru. Molim samo navedite cijenu i za hrvatsko tržište i cijenu nadoplate DVB-T tunera, a volio bih vidjeti i opciju “učitaj sve stranice” koju ste nekada imali.
    Moram priznati da jedva čekam vašu iscrpnu recenziju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!