Vijesti

Blic vijesti iz HDTV svijeta [14.1.2009.]

U nastavku pogledajte najzanimljivije vijesti vezanu uz HDTV tehnologiju, proizvode i usluge…

Budućnost porno filmova i cybersexa je u tri dimenzije

Kada nam doba beskompromisne slike i zvuka polako kuca na vrata, postavlja se pitanje čime nas se više može iznenaditi, a proizvođači sadržaja za odrasle otkrivaju da će upravo filmovi u 3D-u ponuditi sasvim novo iskustvo gledanja. Treća dimenzija će gledateljima omogućiti još realističniji uvid u ono što se događa na filmu, a slično kao i kod striptiza, izostati će samo taktilni osjećaj onoga što vidite. Uređaj koji bi vam sve ovo trebao omogućiti nosi sasvim suprotan naziv od atmosfere koja nastaje gledanjem takvih filmova – Glacier Iceberg 3D će ponuditi vjernu reprodukciju 3D sadržaja i dovoljno prostora za pohranu svih digitalnih sadržaja koji korisniku trebaju na jednome mjestu. Iceberg će biti kompatibilan s 3D ready televizorima, te će se isporučivati s posebnim softverom koji će postojeće filmove “prebaciti” u tri dimenzije, a sve što će vam biti potrebno su 3D naočale. Uređaj će se pojaviti na tržištu ove godine po cijeni od oko 10.500 dolara. [Shiny Shiny/Glacier Media Systems]

Adsense
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!