Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Kompletna kolekcija Indiana Jones filmova dolazi na Blu-rayu ove godine

Indiana-Jones-Blu-ray-kolekcija

Svi ljubitelji Indiana Jones filmova bit će sretni saznati da će ove jeseni postati dostupna Blu-ray izdanja svih filmova o popularnom junaku s bičem i šeširom.

Film Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje već je dostupan na Blu-rayu, ali tokom godine će mu se pridružiti i Otimači izgubljenog kovčega, Indiana Jones i ukleti hram te Indiana Jones i posljednji križarski pohod.

Zahvaljujući produkcijskim kućama Lucasfilm Ltd. i Paramount Home Media Distribution, Blu-ray izdanja svih Indiana Jones filmova sadržavat će intervjue, dokumentarce i još neka iznenađenja.

[youtube id=”qsi-oR0Rgco” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!