Audio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeSamsung Electronics

Samsung predstavio prvi Dolby Atmos soundbar HW-K950

samsung-HW-K950

Dolby nastoji proširiti svoj Atmos format zvuka na što više segmenata proizvoda, od ugradbenih zvučnika pa sve do pametnih telefona, a sada i u soundbar audio sustave. Samsungov HW-K950 prvi je model te vrste koji uz ugrađene zvučnike s pogledom prema gledatelju i stropu također nudi i odvojive stražnje zvučničke jedinice s istom konfiguracijom zvučnika.

HW-K950-samsung-2

Visine od samo 5.3 cm, tanak i elegantan dizajn Soundbara HW-K950 donosi tri prednja zvučnika te dva zvučnika usmjerena prema gore kako bi proizveo bogat zvuk koji je dovoljno snažan da ispuni cijelu prostoriju, a u isto vrijeme dovoljno realističan kako bi stvorio filmsko ozvučenje, dočaravajući okidanje strijele kroz sobu ili let ptice iznad glave. Za praktično rješenja u bilo kojoj sobi, soundbar se također bežično spaja na subwooferom kao i na stražnje zvučnike.

Samsung ističe kako se novi soundbar uklapa u novi UHD ekosustav gdje se uz izvrsnu kvalitetu slike očekuje i pravi trodimenzionalni zvuk kakvim obiluju novi UHD Blu-ray filmovi s Dolby Atmos zvučnim zapisom.

HW-K950-samsung-3

Cijena i dostupnost za sada nisu poznati.

Za više informacija, posjetite www.samsung.com/hr ili službeni blog global.samsungtomorrow.com.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!