Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojTV program

Justin Timberlake otvara novu sezonu “Oprine majstorske klase” na TLC kanalu

tlc-justin

Na TLC kanalu se od sutra, 24. studenog počinje emitirati 4. sezona talk showaOprina majstorska klasa. U prvoj posebnoj epizodi kraljica talk-showa Op­rah Winfrey razgovara s jednim od najuspješnijih zabavljača današnjice, višes­trukim osvajačem nagrada Grammy i Emmy, glazbenikom i glumcem Justinom Timberlakeom. Justin iznosi dosad neispričane priče o svojoj mladosti i glazbe­nim utjecajima te govori o svojim najvažnijim životnim lekcijama, uključujući kako pronaći vlastiti glas, kako se osloboditi kalupa i kako slijediti vlastitu ambi­ciju. Osim o savjetima kako ovladati svojim poslovnim životom, Justin će govo­riti i o odluci da krene u solo karijeru te o pjesmi koju je napisao za Michaela Jacksona. Gosti narednih emisija “Oprine majstorske klase”ponedjeljkom od 21 sat su: Vanessa Williams, Whoopi Goldberg, Lionel Richie i Sharon Stone.

Emisije se repriziraju subotom od 21 sat.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!