Digitalna televizijaTV program

Kako doći do originalne rukavice Freddyja Kruegera?

treasure-king-freddy-krueger

Kako doći do originalne rukavice Freddyja Kruegera i koliko su bogati kolekcio­nari spremni platiti za tu hollywoodsku relikviju? Zna Richie Marcello, kralj bla­ga, kojemu je potraga za rijetkim predmetima životni poziv.

U novoj seriji Kralj blaga” (Treasure King) koja se utorkom od 21:00 sat emitira na Travel Channelu, Richie za bogate klijente traži legendarne i najtraženije holi­vudske predmete. Može li pronaći rukavicu Freddyja Kruegera, masku Hanniba­la Lectera ili izvornog robota R2-D2 iz Ratova zvijezda? A koliko će teško biti pronaći pištolj iz Lica s ožiljkom koji je nakon završetka filma podijeljen na dva dijela? Richieju i njegovoj ekipi nije lako probiti se kroz more replika, ekscentri­čnih likova i holivudskih napuhanih ega u potrazi za savršenim predmetima za svoje klijente.

ritchie-treasure-king

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!