Home » Digitalna televizija » Kako doći do originalne rukavice Freddyja Kruegera?

Kako doći do originalne rukavice Freddyja Kruegera?

treasure-king-freddy-krueger

Kako doći do originalne rukavice Freddyja Kruegera i koliko su bogati kolekcio­nari spremni platiti za tu hollywoodsku relikviju? Zna Richie Marcello, kralj bla­ga, kojemu je potraga za rijetkim predmetima životni poziv.

U novoj seriji Kralj blaga” (Treasure King) koja se utorkom od 21:00 sat emitira na Travel Channelu, Richie za bogate klijente traži legendarne i najtraženije holi­vudske predmete. Može li pronaći rukavicu Freddyja Kruegera, masku Hanniba­la Lectera ili izvornog robota R2-D2 iz Ratova zvijezda? A koliko će teško biti pronaći pištolj iz Lica s ožiljkom koji je nakon završetka filma podijeljen na dva dijela? Richieju i njegovoj ekipi nije lako probiti se kroz more replika, ekscentri­čnih likova i holivudskih napuhanih ega u potrazi za savršenim predmetima za svoje klijente.

ritchie-treasure-king

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*