Home » Digitalna televizija » Ses potvrđuje vodeću poziciju u satelitskoj distribuciji televizijskih programa i emitiranju u HD-u

Ses potvrđuje vodeću poziciju u satelitskoj distribuciji televizijskih programa i emitiranju u HD-u

LUXEMBURG, 7. veljače 2012.SES (kotira na burzama Euronext Paris i Luxembourg pod nazivom SESG) je objavio kako potvrđuje vodeću poziciju u satelitskoj distribuciji televizijskih programa i emitiranju u visokoj razlučivosti. Završno s 2011. godinom, SES je emitirao više od 5,200 televizijskih programa, uključujući više od 1,200 kanala visoke razlučivosti. U drugoj polovici 2011. godine, SES je dodao još 100 HD programa.

Iako Sjeverna Amerika i Europa doprinose s najvećim brojem programa koji se emitiraju putem satelita SES, sve veći broj televizijskih programa dolazi iz tržišta u razvoju Latinske Amerike, Azije i Afrike. U ovome trenutku SES distribuira 44 DTH platforme, više nego bilo koji drugi satelitski operator na svijetu. Uz spomenutih 5,200 televizijskih programa, putem flote satelita SAS emitira se gotovo 1,000 radijskih programa.

Izvor: Grayling PR

About Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*