Digitalna televizijaVijesti

Ses potvrđuje vodeću poziciju u satelitskoj distribuciji televizijskih programa i emitiranju u HD-u

LUXEMBURG, 7. veljače 2012.SES (kotira na burzama Euronext Paris i Luxembourg pod nazivom SESG) je objavio kako potvrđuje vodeću poziciju u satelitskoj distribuciji televizijskih programa i emitiranju u visokoj razlučivosti. Završno s 2011. godinom, SES je emitirao više od 5,200 televizijskih programa, uključujući više od 1,200 kanala visoke razlučivosti. U drugoj polovici 2011. godine, SES je dodao još 100 HD programa.

Iako Sjeverna Amerika i Europa doprinose s najvećim brojem programa koji se emitiraju putem satelita SES, sve veći broj televizijskih programa dolazi iz tržišta u razvoju Latinske Amerike, Azije i Afrike. U ovome trenutku SES distribuira 44 DTH platforme, više nego bilo koji drugi satelitski operator na svijetu. Uz spomenutih 5,200 televizijskih programa, putem flote satelita SAS emitira se gotovo 1,000 radijskih programa.

Izvor: Grayling PR

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!