Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojTV program

Novi Discovery Showcase HD of 1. prosinca

discovery-hd-showcase

Discovery Networks najavljuje pokretanje novog i poboljšanog Discovery HD Showcase kanala u Europi, Bliskom Istoku i Africi od 1. prosinca, s novim logotipom, osvježenim on-air izgledom i bogatim programom. Gledatelji će moći uživati u ekskluzivnom sadržaju koji se ne može se gledati nigdje drugdje, zaje­dno s jedinstvenom kombinacijom ključnih emisija Discovery Channela, Animal Planeta te kanala Discovery Science, TLC, ID i ID Xtra. Kanal, koji se emitira na više od 120 tržišta širom EMEA, uključujući Poljsku, Rusiju, zemlje Beneluxa i Portugal, mijenja ime u Discovery Showcase HD, čime se stavlja naglasak na emitiranje najboljeg sadržaja iz portfelja Discovery Networksa. Svi programi su dostupni u HD formatu.

Unai Iparragirre, Discovery Networks EMEA Passion Brands direktor je izjavio:

Uvjeren sam da će publika s apetitom za raznolik, visokokvalitetan program i željom za neusporedivom jasnoćom slike i zvuka uživati u novom Showcase HD kanalu. Gledatelji će ne samo doživjeti uzbuđenje Discovery Channela, inspira­tivnan i fascinantan svijet Animal Planeta te sve dovesti u pitanje s Discovery Science, već će se od sada zabavljati i sa stvarnim TLC pričama te skandaloz­nim ID i ID Xtra tajnama. Sve u slavnoj HD rezoluciji.

Kao dio novog on-air identiteta, Discovery Showcase HD će poprimiti i novi iz­gled koji će pomoći gledateljima prepoznati odakle dolazi program koji gledaju, bilo da se radi Discovery Channelu, Animal Planetu, kanalima Discovery Scien­ce, TLC, ID i ID Xtra ili nekom od ekskluzivnih naslova dostupnih samo na ka­nalu Discovery Showcase HD.

Osim favorita iz Discovery portfelja, novi programski line-up na Discovery Showcase HD kanalu  uključuje ekskluzivne naslove kao što su:

  • Alaska Monsters serijal prati tim domorodaca koji sebe nazivaju Sinovi ponoći i istražuju surove aljaške šume u potrazi za dokazima o zastrašujućih stvorenjima za koja se vjeruje da tamo obitavaju. Tim lovi i postavlja zamke pomoću najnovijih tehnologija 21. stoljeća u pokušaju otkrivanja nedostižnih bića iz legendi. Pratite kako ova hrabra i zabavna skupina pokušava uloviti ova nevjerojatna aljaška stvorenja.
  • Cold River Cash je serijal u kojem se tri ekipe ribara natječu za teško dostižan, ali iznimno unosan ulov mlađi staklene jegulje. Tijekom kratke sezo­ne, ribari rade danonoćno kako bi pronašli dobra mjesta, štite profitabilan teri­torij i pokušavaju uloviti što veći broj jegulja po cijeni od otprilike 4.000 dolara za kilogram. Konkurencija je jaka, rivalstvo intenzivno, a opasnost sveprisutna dok se timovi bori za osiguravanje svoje klizave hrpe zlata.
  • Beasts of the Bayou serijal  prati kapetana Cheramiea, njegovog prvog časnika Erica i nećaka Nathana kroz močvare u Louisiane. Oni love legendarna stvorenja koja opsjedaju tisuće kvadratnih kilometara močvarnog područja. Za to vrijeme  znanstvenici traže alternativna objašnjenja za viđenja i priče koje
    muče ovu regiju već stotinama godina.
  • Billy Bob Gag’s to Riches je serijal u kojem Jonah White, osnivač kom­panije Billy Bob Teeth u Hardinu i predsjednik uprave multimilijunskog carstva poklona, traga za novim proizvodima svoje linije. Nakon osvajanja tržišta maski i kostima te izgradnji carstva na temelju vlastitog izuma lažnih očnjaka, Jonah je ostvario američki san i pokrenuo posao s više od 300 proizvoda koji se pro­daju u cijelom svijetu, uključujući i više od 20 milijuna prodanih umjetnih zuba. Sada, izumitelji iz svih krajeva svijeta dolaze u Billy Bob svijet kako bi Jonahu predstavili  svoje skandalozne ideje.
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!