Vijesti

720p rezolucija i na mobitelima

Kako izvještava Bug, tvrtka Aptina, koja proizvodi trećinu svih foto-senzora za mobitele u svijetu, najavila je skori početak proizvodnje svog novog 5-megapikselnog senzora oznake MT9P013. Iako već postoje i 9- i 10-megapikselni senzori za fotoaparate u mobitelima, ovo je prvi koji je u stanju brzinom od 60 sličica u sekundi snimati video HD razlučivosti 720p. Senzor je u stanju snimati i još impresivniji 5-megapikselni video brzinom od 15 sličica u sekundi (fullHD 1080p ima oko 2 megapiksela). Serijska proizvodnja kreće od siječnja, tako da već na proljeće možete očekivati prve mobitele s mogućnošću snimanja HD videa. Izvor: Bug.hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!