Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Marantz predstavio NA11S1 – novu razinu Hi-Fi reprodukcije za istinske ljubitelje dobrog zvuka

Marantz predstavio NA11S1 – novu razinu Hi-Fi reprodukcije za istinske ljubitelje dobrog zvuka

Marantz_NA_11S1

Najveći proizvođač Hi-Fi opreme na svijetu, Marantz, oduševio je sve audiofile (i one koji to žele biti) s NA11S1, novim High End Network Audio Playerom s 192kHz/24-bit DA konverterom.

Ovim proizvodom ostvaren je dječački san Marantzovog osnivača Saul Bernarda, koji je želio svojim kupcima pružiti reprodukciju zvuka studijske kvalitete izravno iz njihovog doma. To znači da se glazba po prvi puta u povijesti može uživati na najvećoj mogućoj razini.

Radi se o zvuku koji je moguć zahvaljujući audofilskom DSD1792 DAC-u i digitalnom PEC777 – high end filteru koji se dosad isključivo koristio za mastering u profesionalnom glazbenom studiju.

Marantz NA-11S1 je bez sumnje najiščekivaniji uređaj godine, a bit će dostupan u Sonus Artu već početkom travnja.

Za više detalja o ovom uređaju posjetite stranicu na linku iz izvora.

Izvor: Sonus Art

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Sprava mojih snova, ali nazalost nedostupna……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*