Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Kolekcija James Bond filmova dolazi na Blu-rayu ove godine

Kolekcija James Bond filmova dolazi na Blu-rayu ove godine

Metro-Goldwyn-Mayer Studios i Twentieth Century Fox Home Entertainment odlučili su ove godine počastiti sve ljubitelje Bond filmova s Blu-ray kolekcijom svih 22 filma o tajnom agentu 007.

Datirajući još od 1962. godine pa sve do danas, mnoštvo legendarnih glumaca imalo je priliku glumiti najsposobnijeg britanskog tajnog agenta 007, s time da je slavni Roger Moore dobio tu priliku u čak sedam James Bond filmova, zatim slijedi Sean Connery sa šest te Pierce Brosnan sa četiri filma.

Kako ova godina označava 50. godišnjicu James Bond franšize, Blu-ray kolekcija svih 22 filma sadržavat će 130 sati dodatnih materijala, što će uključivati neke nove i ekskluzivne sadržaje.

Službeno lansiranje James Bond Blu-ray kolekcije na tržište još nije objavljeno, kao ni cijena (provjereno na amazon.co.uk), ali se može očekivati negdje u listopadu, otprilike u isto vrijeme kada će 23. Bond film Skyfall postati dostupan u kinima diljem svijeta.

[youtube id=”jFkcp3CB82o” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. Novo doznajemo da za narudžbu preko amazon.co.uk, ova kolekcija James Bond filmova do?e oko 820 kn.

  2. Pa Bondovi su izašli na blu rayu prije dvije godine? Ovo je vjerojatno drugo izdanje povodom 50 godišnjice s nekim po meni nepotrebnim dodacima. Ja bi ra?e da su poradili na kvalitetnijem transferu slike i zvuka. Ovako ništa novog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*