Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Kolekcija James Bond filmova dolazi na Blu-rayu ove godine

Metro-Goldwyn-Mayer Studios i Twentieth Century Fox Home Entertainment odlučili su ove godine počastiti sve ljubitelje Bond filmova s Blu-ray kolekcijom svih 22 filma o tajnom agentu 007.

Datirajući još od 1962. godine pa sve do danas, mnoštvo legendarnih glumaca imalo je priliku glumiti najsposobnijeg britanskog tajnog agenta 007, s time da je slavni Roger Moore dobio tu priliku u čak sedam James Bond filmova, zatim slijedi Sean Connery sa šest te Pierce Brosnan sa četiri filma.

Kako ova godina označava 50. godišnjicu James Bond franšize, Blu-ray kolekcija svih 22 filma sadržavat će 130 sati dodatnih materijala, što će uključivati neke nove i ekskluzivne sadržaje.

Službeno lansiranje James Bond Blu-ray kolekcije na tržište još nije objavljeno, kao ni cijena (provjereno na amazon.co.uk), ali se može očekivati negdje u listopadu, otprilike u isto vrijeme kada će 23. Bond film Skyfall postati dostupan u kinima diljem svijeta.

[youtube id=”jFkcp3CB82o” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Pa Bondovi su izašli na blu rayu prije dvije godine? Ovo je vjerojatno drugo izdanje povodom 50 godišnjice s nekim po meni nepotrebnim dodacima. Ja bi ra?e da su poradili na kvalitetnijem transferu slike i zvuka. Ovako ništa novog…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!