Digitalna televizijaDigitalna televizija u Hrvatskoj

Vipnet nudi najveći izbor HD programa na tržištu

toshiba-l3-header-2014

S ponudom od 26 HD programa, Vipnet nudi pristup najvećem broju HD programa na hrvatskom tržištu. Također interaktivne funkcionalnosti poput Snimalice, Pogledajte od početka i Pauza dostupne su na više od 50 različitih programa, uključujući sve RTL programe (RTL, RTL 2, RTL Kockica i RTL Plus). Vipnet je jedini operater u Hrvatskoj koji interaktivne funkcionalnosti nudi na RTL programima korisnicima RTL Sada usluge.

Osim unaprjeđenja osnovne TV usluge, proširena je i ponuda TV za van usluge s dodatnih 18 programa koja omogućava korisnicima praćenje sadržaja TV programa neovisno o tome nalaze li se kod kuće ili su u pokretu. Osim korisnika Vip fiksnih usluga, programi u sklopu TV za van usluge, od sada su dostupni i korisnicima Vip mobilnih usluga. Interaktivne funkcionalnosti su dostupne na više od 20 programa što je idealno za ljetno razdoblje kada korisnici bez obzira gdje se nalazili mogu pratiti prijenose sportskih događaja i druge emisije koje ih zanimaju na pametnim telefonima ili tabletima. Sa svojih 57 programa te uslugama video sadržaja na zahtjev (Videoklub i RTL Sada), Vipnetove TV za van usluge su po broju i kvaliteti programa najbogatije na tržištu.

Vip TV za van usluga je dostupna bez naknade svim korisnicima mobilnih tarifa Bez granica XL i XXL, a svi ostali mobilni korisnici uslugu mogu aktivirati po redovnim cijenama. Uslugu je moguće aktivirati na mjesec ili više dana i to bez ugovorne obveze čime korisnik sam može birati koliko dugo želi koristiti uslugu. Mobilni korisnici uslugu mogu aktivirati slanjem SMS poruke sadržaja „TV“ na broj 13231, a usluga je dostupna putem aplikacije na android i iOS mobilnim uređajima, tabletima te na određenim tipovima Smart TV uređaja, odnosno putem internet preglednika na osobnim računalima. Korisnici fiksnih Vip usluga Vip TV za van mogu aktivirati pozivom Vip službi za korisnike na 0800 091 091, a aktivaciju je moguće zatražiti i na svim Vip prodajnim mjestima.

Lista HD programa:

HD programi dostupni su kroz razne kombinacije programskih paketa. Hustler TV HD i Dorcel TV HD  dostupni su trenutno samo u Vip IPTV ponudi.

  1. HBO HD
  2. HBO Comedy HD
  3. Cinemax HD
  4. Cinemax 2 HD
  5. Hustler TV HD
  6. Dorcel TV HD
  7. CineStar Premiere HD
  8. CineStar Premiere 2 HD
  9. Nova TV HD
  10. Doma TV HD
  11. Discovery Showcase HD
  12. Animal Planet HD
  13. National Geographic HD
  14. Nat Geo Wild HD
  15. History HD
  16. Kino TV HD
  17. myZen.tv HD
  18. Luxe.tv HD
  19. arte HD
  20. Das Erste HD
  21. ZDF HD
  22. Eurosport HD
  23. SK3 HD
  24. SK1 HD
  25. SK2 HD
  26. SK HD
  27. SK Golf HD
  28. Kreator TV HD

Više na Vip – Televizija >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

7 komentara

        1. Nisam dobio odgovor zašto iptv usluga nije HD usluga? Naravno da ima razlike u 720p i 1080p kvaliteti prikaza koje tvoje i moje oko neće vidjeti na većini televizora koje danas koriste krajni korisnici. Uostalom i da vidiš i 720p i 1080p su HD rezolucije…Dakle, još jednom, zašto iptv nije HD?

  1. Kad smo već kod HD programa……. Baš gledam HRT 2 HD i slika mi je skoro pa u 4:3 formatu. S lijeve i desne strane su mi debele crne crte. Probao sam sve formate i stvar je ista, nemogu dobiti da mi je slika preko cijelog ekrana. WTF???????
    I ja bi sad tako trebo gledat Brazil-Hrvatska??

  2. Jednostavno uspoređujem žicu (iptv) i satelitski prijenos. Ipak žica ima ograničenje dok kod satelita toga nema. Više mi paše satelit, jer je slika kod HD programa neusporedivo bolja.

    Na satelitu su neki operateri već počeli puštati neke emisije u 4K, dok npr.3D već odavno ide, tako da je satelit ipak daleko ispred žice.

    Prednos iptv je što je lakše nakrcati više HD programa zbog bandwicha, ali na uštrb kvalitete slike.

    1. Slažem se – osobno sam se naviknuo na Blu-ray kvalitetu i u odnosu na streaming servise koje sam koristio, kvaliteta slike je naočigled bolja i konzistenta kad film gledam na optičkom mediju. Kako streaming servisi koriste varijabilni bitrate i ovisno o brzini veze mogu smanjivati propusnost, tako mi se znalo događati da dok sam gledao kvaliteta padne ispod DVD standarda i postane evivalent 360p streama na youtubeu kad netko u kući optereti vezu.
      Za uvjete brzog interneta streaming ima smisla, u protivnom pruža značajno manje detalja i slabiju kvalitetu slike i zvuka u odnosu na fizički medij.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!