Digitalna televizija

Moja TV – Nova usluga BH Telecom-a

bht-moja-tv

BH Telecom jučer je, povodom Dana kompanije 5. rujna, u Generalnoj direkciji u Sarajevu predstavnicima medija i poslovnim partnerima prezentirao novu uslugu – Moja TV, a koja će biti puštena u eksperimentalni rad od 7. rujna do 30. studenog. Eksperimentalnom uslugom, kako je danas najavio zamjenik izvršnog direktora BH Line Nedim Džaferović, bit će obuhvaćeni postojeći pretplatnici ADSL usluga , fizičke osobe, i oni će imati prilku da besplatno prate 60 stranih i domaćih TV kanala i testnih filmova. Po prvi put tu će biti i 2 HD kanala.

moja-tv
Nakon komercijalizacije, od 1. prosinca “Moja TV” će biti dostupna u četiri paketa: Phone, Full, Net i Premi. Cijena najjeftinijeg paketa iznosi 25, a najskupljeg 95 KM.

Korisnicima spomenute usluge na raspolaganju će biti i EPG i TimeShift TV usluga to jeste gledanje ranije emitiranog i snimljenog programa do nekoliko dana unazad, ali za samo određene TV kanale, kao i usluga Moja TV igrice.

Usluga će biti dostupna na cijelom području gdje BH Telecom posjeduje infrastrukturu, jer, kako je kazao Džaferović, cilj ove kompanije jeste da se transformira u davaoca multimedijalnih usluga najvišeg kapaciteta.

Kako je istaknuto, vrijednost projekta je oko 2,5 milijuna eura.

Demonstraciju usluge Moja TV, osim u Sarajevu, pratili su i zainteresirani građani u centrima BH Telecoma u Tuzli, Travniku, Bihaću, Zenici, Goraždu i Mostaru.

Ujedno je jučer otpočela i promotivna kampanja usluge “Moja TV”.

Adsense

Povezani tekstovi

18 komentara

  1. molim vas da mi neko kaze,prikljucio sam moja tv eksperimentalno i zanima me da li se moze gledati na racunaru i na koji nacin posto mi je tv u dr.sobi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!