Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips predstavio profesionalne monitore za javne prostore

philips-pro-displays

Prošli tjedan predstavljen je jedan od najopsežnijih asortimana zaslona za javne prostore. MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand lincencirani partner za Philips monitore je u izložbenom ambijentu Galerije Kranjčar istaknuo linije Q, E, Videowall, Multitouch i 3D uz međunarodno certificirane LCD zaslone za klinička okruženja te ostale modele Philipsovih monitora za profesionalnu upotrebu.

Inovativnost Philispovih zaslona za javne prostore istaknuo je Krešo Jurak, voditelj prodaje za Philips Public Displayeve (PS) u regiji Adriatic,a ovaj rastući Philipsov segment zaslona predstavio je i voditelj prodaje za Philips PS, Constantinos Tsonatos te njihov potencijal na globalnom tržištu proizvoda: „Lansiranje novih modela Philipsovih profesionalnih zaslona za javne prostore generirao je impresivan rast u 2013. godini i svakako namjeravamo biti na tom tragu i ubuduće.

Q-Line serija pruža pristupačna rješenja za male maloprodajne tvrtke. S obzirom da su jednostavni za instalaciju i posjeduju inteligentnu tehnologiju, omogućuju vlasnicima malih tvrtki lako upravljanje informacijama čime im daju prednost nad ostalima u „poslovnoj areni“.

philips-q-line

E-Line serija predstavlja profesionalna rješenja dostupna 24/7 svim korisnicima u zdravstvu, ugostiteljstvu i prometu. Uz OPS te Intel baziranu platformu, korisnici ne doživljajavaju neugodna iznenađenja poput zastoja i komplikacija povezanih s iznenadnim izmjenama.

Phillips je razvio Multitouch seriju namijenjenu obrazovnim institucijama, a djeluje poput interaktivne ploče te kao drugi vrijedni alati za podučavanje. Osim toga mogu se pohvaliti i 3D serijom u sklopu koje je razvio revolucionaran način registriranja 3D efekta bez naočala s izvrsnom jasnoćom i dubinom.

Orijentirani su i na klinička okruženja što dokazuje i novi međunarodno certificirani LCD zaslon za kliničke preglede koji je idealan za svakodnevno okruženje u kliničkoj njezi.

Adsense

Josipa Vrbanc

Elokventna mlada žena, britkog uma i širokog spektra interesa. Strastvena navijačica Bayerna koja voli pročitati kvalitetnu knjigu i pogledati dobar film. U slobodno vrijeme opušta se uz omiljene serije i čita vijesti iz svijeta filma i zabave. Ni shopping joj nije stran pa će vam rado preporučiti što i gdje kupovati.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!