Audio-video uređajiVijesti

IFA 2011: Philips i LG udružuju snage za Smart TV

Smart TV konzorcij u koji su uključeni Philips, Sharp i Loewe došao je do sporazuma s LG-jem u cilju razvoja potpuno nove Smart TV platforme.

Suradnja je još u ranim fazama, te Philips objašnjava kako istražuju specifikacije uobičajenih tehničkih uvjeta za svoje Smart TV ponude.

Osnovni cilj je, čini se, umanjivanje vremena i novaca potrošenih od strane kreatora softwera za optimizaciju i testiranje aplikacija za različite platforme. Ova štednja bi trebala voditi ka boljim i mnogobrojnijim Smart TV aplikacijama.

Prvi korak će biti predstavljanje beta verzije opreme za razvoj softvera u studenome.

Izvor: whathifi

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!