Akcije i promocijeAudio-video uređajiPanasonicVijesti

5 godina jamstva na Panasonic televizore

panasonic-2014-5y-warranty

Panasonic možda više ne proizvodi plazme, no to ne znači da više nije u biznisu s televizorima – njegovi novih LCD televizori, još pametniji nego do sada, dostupni su u našim trgovinama, a s njima i akcija produljenog jamstva na 5 godina. Akcija se odnosi na sve VIERA Beyond Smart TV modele, počevši od 32″ modela TX-32AS500E, pa sve do perjanice ponude – 65″ Ultra HD televizora TX-65AX800E. Ako želite da vaš novi televizor bude u jamstvenom roku ovo, ali i iduće Svjetsko Prvenstveno 2018. – pogledajte u nastavku detalje akcije.

Svaki novi vlasnik Smart VIERA televizora ostvaruje pogodnost petogodišnjeg jamstva kupnjom do 30. lipnja 2014. Jamstvene potvrde mogu se besplatno preuzeti s web stranice posebno namijenjenoj ovoj promociji, www.panasonic5y.com, jednostavnim popunjavanjem podataka o kupnji. Potvrda se izdaje online na e-mail adresu kupca i važeća je zajedno s računom i jamstvenim listom na 2 godine koji se izdaje kod same kupnje Panasonicovog TV uređaja.

Modeli u akciji >>

Panasonic Smart VIERA televizori za 2014. pružaju jedno potpuno novo TV iskustvo. Uz jedinstvene Smart VIERA značajke poput My Stream, TV Anywhere ili Remote Sharing opcije možete iskusiti pravi kino doživljaj iz udobnosti vašega dnevnog boravka. Posebna promocija “5 godina jamstva” našim kupcima donosi još jednostavnije i bezbrižnije uživanje u Panasonicovim inovativnim proizvodima u svakodnevnici.” – Eduard Boistean, CE viši direktor prodaje.

Petogodišnje jamstvo za liniju Smart VIERA 2014 televizora vrijedi za kupnju ostvarenu između 1. svibnja i 30. lipnja 2014. Potvrda se izdaje online. Uvjeti i odredbe promocije kao i Panasonic Smart VIERA modeli uključeni u promociju dostupni na www.panasonic5y.com.

Izvor: Panasonic PR

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!