FilmoviVijesti

Nagrada 10.000. gledatelju filma Kino Lika

Da se u kinima konačno pojavio hrvatski film koji će uspjeti u kino dvorane privući respektabilan broj posjetitelja, bilo je jasno već u prvom tjednu prikazivanja filma Kino Lika. Od 25.09. film Dalibora Matanića pogledalo je više od 8.500 gledatelja. Distributer filma, Continental film, producentska kuća Kinorama, kao i sam redatelj ne kriju zadovoljstvo odličnim odzivom publike. Kako bi s gledateljima obilježili taj uspjeh, redatelj filma, Dalibor Matanić i autor knjige prema kojoj je film snimljen, Damir Karakas, će u nedjelju 12.10. prije projekcijie u 17 sati na blagajni Movieplexa u Centru Kaptol uručiti nagradu jubilarnom 10.000 gledatelju.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!