Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmovi

Čovjek od Čelika od ovog tjedna na DVD i Blu-ray medijima

man-of-steel-blu-ray

Nakon izdanja filmova nešto starijeg datuma poput Bjegunca, Autobusne Stanice i Voli Me Nježno, Continental Film nam je pripremio DVD i Blu-ray izdanja ovogodišnje ekranizacije legendarnog strip junaka – Supermana. Pod redateljskom palicom Zacka Snydera (Watchmen, 300), film Čovjek od Čelika ponovno će ispričati priču o superjunaku s nevjerojatnim moćima, a s kojima će Zemlju zaštititi od neprijatelja koji žele uništiti cijelo čovječanstvo. Blu-ray izdanje i ovoga puta osim kvalitetnije slike i zvuka, donosi i specijalne dodatke koje nije moguće pronaći na DVD izdanju – više o njima u nastavku.

POSEBNI DODACI:

  • OTKRIVANJE KRYPTONA

Dylan Sprayberry (Clark Kent u dobi od 13 godina) otkriva nam zapanjujuću tehnologiju Kryptona, oružja i brodove koji se pojavljuju u filmu Čovjek od čelika.

  • JAKI LIKOVI, LEGENDARNE ULOGE (samo Blu-ray)

Istražite legendarne uloge svijeta Supermana i pogledajte kako su oni evoluirali u ovoj novoj verziji priče o Supermanu.

  • NEPRESTANA AKCIJA (samo Blu-ray)

Kako je akcija super-heroja odvedena na spektakularne visine realnosti.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

7 komentara

  1. U Algoritmu imate i dvd, i bluray i 2d+3d bluray.
    Nekako mi je draži Superman Returns, ali nemam ništa protiv ovog filma. Gledao sam ga u IMAX-u u 3D-u i dugo mi je trebalo da splasnu emocije, film stvarno dobro izgleda.

  2. Ja sam vec pisao komentare ispod clanaka.Ukratko: registrovo sam se na forum ali nije mi stigao aktivacijski link.Takodje ne mogu da se preko outloka obratim darki na adresu koju mi je ostavio, pa bih mu ja dao svoju( ako bude ovo citao neka odgovori), napisat cu je..Jos samo nesto, citao sam i o kalibraciji na vasem site-u pa sam i cackao po forumu ne bi li nasao kakvu za samsung priblizne serije kao moj tv,ili striktno za (32f5300.Naisao sam na objavu jednog vaseg clana koji je objavio za ue32f400, sa pretpostavkom da su to vjerovatno slicni televizori, bar koliko sam vidio na papiru, da jesu.Uglavnom da skratim.Rezim slike:Movie Backlight:7, Kontrast:92, Svjetloca:45, Boja 50 i Ostrina:20, sa iskljucenim vecinskim dijelom onih stavki u dodatnim opcijama za sliku.Jeli radjena recenzija za ovaj tv?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!