Home » Filmovi » Teaser trailer: Pingvini s Madagaskara

Teaser trailer: Pingvini s Madagaskara

pingvini-madagascar

Najelitniji tim na svijetu kojeg čine Spika, Kompa, Rico i Pišta, dobro pozna­ta četvorka iz animiranog Madagaskar serijala, kreće u misiju za koju su se pripremali cijeloga života: na njihova krhka pingvinska leđa past će zadatak spašavanja svijeta! Kako bi u tome uspjeli morat će otići na vrući afrički otok, a njihovo (ne)snalaženje u svim (ne)mogućim situacijama uzrokovat će glavobolje tajnoj agenciji Sjeverni vjetar za koju rade, ali i mnogima koji su podcijenili njihov naivan izgled. Među njima će se naći i genijalni dr. Ok­tavijus Špric, znanstvenik iza čije se ljudske maske krije strašna hobotni­ca…

Film PINGVINI S MADAGSKARA, novi hit studija DreamWorks Animation (Kako izdresirati zmaja 1 i 2, Avanture gospodina Peabodyja i Shermana, Shrek…),  dolazi u kina ove jeseni, a ovdje možete pogledati teaser trailer kojeg ekskluzivno predstavljamo:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*