Home » Filmovi » Godzilla ostvarila najbolje otvaranje u 2014.!

Godzilla ostvarila najbolje otvaranje u 2014.!

godzilla-2014

Nakon fantastičnih kritika kojima su prvi gledatelji i filmski kritičari širom svijeta ovjenčali GODZILLU, dolazak najpoznatijeg čudovišta mekog srca u hrvatska kina s jednakim je oduševljenjem popratila i domaća publika. U samo jednom danu tako je GODZILLU koja se u Hrvatskoj prikazuje u distribuciji Blitz film i video distribucije pogledalo čak 3 946 gledatelja čime je ostvaren najbolji rezultat otvaranja nekog filma u 2014. go­dini!

Film o ovom jedinstvenom biću koje je nastalo 1954. u Japanu u najnovijoj ekranizaciji Geretha Edwardsa donosi brojna iznenađenja te napetu priču u kojoj glavne uloge tumače dobitnik Zlatnog globusa i Emmyja Bryan Cranston (Na putu prema dolje), Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), no­miniran za Oscara Ken Watanabe (Posljednji samuraj), Elizabeth Olsen (Oldboy) i dobitnica Oscara Juliette Binoche (Engleski pacijent, Čokolada).

Edwards je očigledno pogodio idealnu formulu u kojoj se u savršenim om­jerima miješaju stari, omiljeni dijelovi legende o strašnom nuklearnom ču­dovištu s potpuno novim detaljima i obratima te je na taj način stvorio film kojem nitko ne može odoljeti.

Prethodna ekranizacija ovog divovskog mutiranog guštera bila je 1998. godine i dan danas impresionira svojim vizualnim efektima i osjećaju nemoći svih koji mu se nađu na putu. Za razliku od prethodne ekranizacije, ovu možete pogledati u više formata u našim kinima (2D, 3D i IMAX).

Ako ste film već gledali, napišite nam vaše dojmove!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Najgori film ove godine. Neznam nikoga tko je oduševljen ovim filmom, jer apsolutno ništa u njemu ne štima. Nema napetosti, loša gluma, neiskorišteni glumci, radnja katastrofa, akcija ukupno traje mozda 10-ak minuta, Godzilla je u sporednoj ulozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

spectre

Novi Bondov film Spectre ruši rekorde

Jedan od najiščekivanijih filmova u posljednjih nekoliko godina poput Aston Martina DB10 protutnjao je u ...

star-wars-sila-se-budi

Ratovi Zvijezda: Sila se Budi oborio rekord pretprodaje ulaznica!

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je rekord u ...