FilmoviKino

Cineplexx se širi u Sloveniji i Albaniji gdje otvara prvo multipleks kino u tom dijelu Europe!

cineplexx-dvorana

Kino prikazivač Cineplxx, austrijska obiteljska tvrtka koja je zajedno sa svojim partnerom Continental grupom prije nekoliko godina krenula u ozbiljno širenje kino prikazivačkog biznisa na područje zemalja regije do kraja ove godine dodatno će proširiti svoju djelatnost u Sloveniji i otvoriti prvi multipleks u Albaniji! Riječ je o kinu Cineplexx u Murskoj Soboti (Slovenija) i kinu Cineplexx Tirana koje će biti smješteno u šoping centru Tirana East Gate, najvećem trgovačkom centru u Albaniji.

Cineplexx kao kino prikazivač u Sloveniji djeluje već više od godinu dana. Sa svojih pet multipleksa koje je otvorio u proljeće 2013. godine svakako je vodeći kino prikazivač te zemlje. Ovog mjeseca, potpisom kupnog ugovora s trgovačkim centrom Maximus (Dobel d.o.o.) u Murskoj Soboti, Cineplexx preuzima tamošnje tri dvorane ukupnog kapaciteta 443 sjedala. Biti će to u potpunosti digitalizirano kino u kojeg će biti integrirana najmodernija 3D tehnologija s najnovijim surround zvukom koji također postoje u ostalim Cineplexx kinima u regiji te će se na taj način stvoriti dodatna atrakcija ovog trgovačkog centra. „Izuzetno nam je drago da je vodeći kino prikazivač u regiji, Cineplexx, došao i do nas. Dolaskom Cineplexxa ponuda na području kina kao i filmskih sadržaja u našem će gradu biti još bogatija i raznovrsnija“, izjavio je gospodin Iztok Polanić, direktor trgovačkog centra Maximus.

U Albaniji, partneri Cineplexx i Continental grupa su još prije više od godinu dana izrazili zainteresiranost za otvaranje prvog multipleksa u tom dijelu Europe. Ovih dana pregovori su konačno finalizirani te se otvaranje prvog multipleksa u Tirani – Cineplexx Tirana East Gate – očekuje već sredinom mjeseca prosinca ove godine! Trgovački centar Tirana East Gate u sklopu kojeg će se nalaziti i Cineplexx sa svojim je djelovanjem počeo još u studenom 2011. godine, a posjetio ga je rekordan broj stanovnika ne samo Tirane, već i kompletne Albanije. Ove je godine šoping centar odlučio otići korak dalje i svojim budućim posjetiteljima pružiti još jedan oblik nezaboravne zabave – multipleks kino!

Kino Cineplexx Tirana East Gate sastojat će se od sedam najmodernije opremljenih dvorana ukupnog kapaciteta 908 sjedala od čega će njih 90 biti posebna kožna VIP sjedala smještena u najboljem dijelu dvorana kako bi se gledateljima omogućio osjećaj kao da film na velikom platnu gledaju iz udobnosti svog omiljenog naslonjača, a 55 sjedala će biti posebna ljubavna sjedala. Osim sjedala sve dvorane kina Cineplexx Tirana bit će u potpunosti digitalizirane s najmodernijom 3D tehnologijom i surround zvukom.

Cineplexx Murska Sobota i Cineplexx Tirana East Gate svojom kvalitetom, ponudom i uslugama svakako će spadati u sam vrh multipleksa u Europi. Uz 150 filmskih naslova godišnje, ova dva nova Cineplexx kina prikazivat će najnovije filmske hitove velikih holivudskih kompanija, domaće naslove i filmove europske produkcije.

Cineplexx-East

Uz potpuni 3D doživljaj, iznimnu kvalitetu slike na velikom platnu, udobne dvorane i bogatu ponudu najpoznatijih filmskih naslova za svačiji ukus, Cineplexx Murska Sobota i Cineplexx Tirana East Gate donose i brojne druge pogodnosti za svoje posjetitelje. Među njima su i program sakupljanja nagradnih bodova, kartice za vjernost, nagradne igre, razne promocije, posebni programi tijekom obiteljskih dana (Family Day), poseban dan u mjesecu za posjetiteljice (Ladies Night) i posjetitelje (Men’s Night), besplatan parking, najsuvremenija web stranica za rezervaciju ulaznica i detaljan pregled kino programa i kino najava te još mnogo toga.

Nakon što započnu sa svojim radom, multipleksi Cineplexx Murska Sobota i Cineplexx Tirana East Gate postat će sveukupno četrnaesto i petnaesto Cineplexx kino u našoj regiji (uz već postojećih pet u Sloveniji, četiri u Hrvatskoj, dva u Srbiji, te po jedan u Crnoj Gori i Makedoniji). Pridodamo li tome broj Cineplexx kina koja već godinama rade u Austriji i Italiji, Cineplexx je otvaranjem još dva multipleksa dodatno učvrstio poziciju vodećeg kino prikazivača u jugoistočnoj Europi!

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!