3DBlu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Warner Bros objavljuje masivnu Harry Potter kolekciju od 31 diska

Harry-Potter-kompletna-kolekcija

Početkom godine, produkcijska kuća Warner Bros maknula je sve Harry Potter DVD i Blu-ray diskove iz prodaje, obećavajući da nešto veliko i specijalno dolazi poslije u godini. To nešto je upravo objavljeno.

Ovo posebno izdanje punog naziva “Harry Potter Wizard’s Collection”, sadržavat će osam filmova na Blu-rayu, DVD-u i UV digitalnoj kopiji, preko 37 sati posebnih dodataka (koji uključuju prethodno objavljene materijale) te “opipljive” artističke printove, kartu Hogwartsa, postere itd..

 

Iako su filmovi sami po sebi prilično dugački, ova kolekcija donosi produženo izdanje prva dva filma i 3D verzije zadnja dva filma (Harry Potter i Darovi Smrti prvi i drugi dio).

Nakon ograničenog DVD izdanja koje je došlo s realističnom maketom dvorca u Hogwartsu, Harry Potter kolekcija od 31 diska najavljena je za 10. rujna 2012. po cijeni od  cca 2360,00 kuna.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!