FilmoviKinoVijesti

Patty Jenkins napušta projekt snimanja Thora 2

Marvel je u potrazi za novim redateljem drugog nastavka popularnog Thora otkako je režiserka Patty Jenkins (Monster) odustala od projekta.

Prema publikaciji Deadline, Patty Jenkins, iako malo čudan izbor za snimanje Thora 2, otišla je s projekta zbog “kreativnih” nesuglasica s Marvelom.

Thor 2 je predviđen za lansiranje 15. studenog 2013. godine, datum kojeg je Marvel već jednom morao pomicati.

Thor je izazvao veliku popularnost među gledateljima, stoga bi svaki redatelj trebao biti počašćen mogučnošću snimanja novog nastavka ovog nadasve moćnog filma.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!