Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Avatar povoljniji nego ikad u produženom kolekcionarskom izdanju na Amazonu

Avatar povoljniji nego ikad u produženom kolekcionarskom izdanju na Amazonu

Amazon nudi Blu-ray produženo kolekcionarsko izdanje Cameronovog Oscarom nagrađivanog filma Avatar s popustom od 64%. Kao jedan od najvećih box office uspjeha svih vremena, radnja filma Avatar usmjerena je na život Jakea Sullyja (Sam Worthington), mladića čiji se život zauvijek promijeni nakon što se infiltrira među izvanzemaljsku vrstu zvanu Na’vi.

Ovo Blu-ray izdanje od 3 diska sadrži tri verzije filma – the theatrical cut, the theatrical re-release cut i exclusive-to-home-video extended cut, kao i nikad prije viđene izbrisane scene, produkcijske galerije i snimke te cijeli dokumentarac o procesu stvaranja filma.

Za ograničeno vrijeme, Amazon-ova specijalna cijena za Avatar: Produženo Kolekcionarsko Izdanje je 19.99$ – kao zasada najniža cijena za ovo Blu-ray izdanje od 3 diska.

[youtube id=”nTtBXpw8db4″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

8 komentara

  1. kakve koristi kad je regija zakljucana… ^^

  2. Jedino da ga remuxujes, dosta zezanja na granici legalnog.

  3. Koja je svrha objavljivanja vijesti koje korisnicima mogu samo odmoai a ne pomoai? Nakon pročitane vijesti manje informirani filmofil naruči dotični film i nakon što ga ne može doma zalaufati kome da se žali? Autoru članka?
    Zar Vam je cilj za*ebati čitatelje Vaše stranice?

  4. ja sam to skinuo sa interneta ali kako sam avataraa pogledao dva puta na divx i mkv nisam mogao to 3 put gledati,predosadan početak i ostalo

  5. Meni licno film nije nesto, ako bi davao lovu za br, onda bi to sigurno bili gospodari prstenova koji su mi za avatara izmislili film.

    • gospodari su jedan od onih filmova za koje možemo reči kako su ga godine pojele a nije tako star. Blu ray izdanje je prosječno a sve mane i nedostaci su isplivali u visokoj rezoluciji. Nakon jednog gledanja apsolutno nemam više želju ubaciti trilogiju na novo gledanje. Možda produženo izdanje promjeni mišljenje ali mislim da ae kvaitetnijim izdanjem tehnički nedostaci filma biti još izraženiji .. s druge strane avatar je jedan od tri najbolja blu ray izdanja koja sam ikada vidio. Audio video doživljaj dobija neku novu dimenziju. Jednostavno bez konkurencije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*