Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Avatar povoljniji nego ikad u produženom kolekcionarskom izdanju na Amazonu

Amazon nudi Blu-ray produženo kolekcionarsko izdanje Cameronovog Oscarom nagrađivanog filma Avatar s popustom od 64%. Kao jedan od najvećih box office uspjeha svih vremena, radnja filma Avatar usmjerena je na život Jakea Sullyja (Sam Worthington), mladića čiji se život zauvijek promijeni nakon što se infiltrira među izvanzemaljsku vrstu zvanu Na’vi.

Ovo Blu-ray izdanje od 3 diska sadrži tri verzije filma – the theatrical cut, the theatrical re-release cut i exclusive-to-home-video extended cut, kao i nikad prije viđene izbrisane scene, produkcijske galerije i snimke te cijeli dokumentarac o procesu stvaranja filma.

Za ograničeno vrijeme, Amazon-ova specijalna cijena za Avatar: Produženo Kolekcionarsko Izdanje je 19.99$ – kao zasada najniža cijena za ovo Blu-ray izdanje od 3 diska.

[youtube id=”nTtBXpw8db4″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Koja je svrha objavljivanja vijesti koje korisnicima mogu samo odmoai a ne pomoai? Nakon pročitane vijesti manje informirani filmofil naruči dotični film i nakon što ga ne može doma zalaufati kome da se žali? Autoru članka?
    Zar Vam je cilj za*ebati čitatelje Vaše stranice?

    1. Poštovani, nije nam u cilju bilo zbuniti posjetitelje, vea ukazati na izvrsnu ponudu, doduše za regiju 1, premda aemo ubuduae pripaziti na to da ovakve vijesti budu za regiju 2.

  2. ja sam to skinuo sa interneta ali kako sam avataraa pogledao dva puta na divx i mkv nisam mogao to 3 put gledati,predosadan početak i ostalo

  3. Meni licno film nije nesto, ako bi davao lovu za br, onda bi to sigurno bili gospodari prstenova koji su mi za avatara izmislili film.

    1. gospodari su jedan od onih filmova za koje možemo reči kako su ga godine pojele a nije tako star. Blu ray izdanje je prosječno a sve mane i nedostaci su isplivali u visokoj rezoluciji. Nakon jednog gledanja apsolutno nemam više želju ubaciti trilogiju na novo gledanje. Možda produženo izdanje promjeni mišljenje ali mislim da ae kvaitetnijim izdanjem tehnički nedostaci filma biti još izraženiji .. s druge strane avatar je jedan od tri najbolja blu ray izdanja koja sam ikada vidio. Audio video doživljaj dobija neku novu dimenziju. Jednostavno bez konkurencije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!