FilmoviKino

Dani dokumentaraca u IMAX-u uz povoljnije ulaznice i poklone

imax-logo

Ukoliko još niste posjetili impresivnu IMAX dvoranu u zagrebačkom Arena Centru, sada je prava prilika da to učinite. Od danas u IMAX dvorani počinju Dani dokumentaraca. Na programu koji traje od 12.9. do 3.10. su 4 originalna IMAX 3D dokumentarca po posebnoj cijeni ulaznica od 24 kune. IMAX i dodatno nagrađuje gledatelje dokumentaraca u ovom periodu, jer za kupnju 2 ulaznice na poklon dobivaju DVD dokumentarnog filma visoke svjetske produkcije.

-> ARKTIK

arctic-imax

Nevjerojatno putovanje na sam vrh svijeta, Artik 3D, ispričat će nam priču o preživljavanju. Film vas vodi na do sada neviđene i neistražene lokacije ali i na fantastičnu avanturu u kojoj ćete upoznati život polarnih medvjeda koji preživljavaju u surovim uvje­tima Artika. Očaravajući avanturistički krajolik gle­datelja upoznaje sa životom glavnih junaka filma, majkom i mladuncima polarnih medvjeda, koji se bore za preživljavanje u nevjerojatnim uvjetima le­denjaka, glečera, vodopada i snijegom prekrivenih planina.

-> GALAPAGOS

galapagos-imax

Dijelom avantura, ali i ekspedicija, dijelom znan­stveno istraživanje, ali i fantastično putovanje, do­kumentarni film Galapagos 3D IMAX gledatelje vodi na ekspediciju na otočje Galapagos. Uronite u dobo­ke i neistražene vode koje okružuju vulkanski arhi­pelag i sami istražite nevjerojatne prirodne ljepote ovog predivnog grebena koji je sam po sebi veliki znanstveni laboratorij. Snimke grebena zabilježene su IMAX kamerom, a u istraživanju je korištena naj­suvremenija oprema, nastala na osnovi instrumena­ta koje je i sam Charles Darwin koristio na svom slavnom istraživanju Galapagosa 1835. godine.

-> U DUBINI OCEANA

deep-sea-imax

Doživite život ispod mora u sasvim novom svjetlu. U dubini oceana 3D, podvodna avantura tvoraca IMAX uspješnice U dubinama, a gledatelje vodi u velike dubine oceana. Uz pomoć IMAX tehnologije i 3D efe­kata, gledatelji će zaplivati s jedinstvenim, živopis­nim, ali i opasnim stvorenjima koja žive u vrlo inspi­rativnom podmorskom svijetu. Film je dobio i nagra­du američkog Parents Television Councila, koji nag­rađuje najkvalitetnije Hollywoodske uratke, i koji je film preporučio cijeloj obitelji.

-> SVEMIRSKA POSTAJA

space-station-imax

Zadivljujuće prekrasan koliko i tehnološki sjajan, Svemirska postaja 3D, prvi je film iz IMAX studija snimljen u svemiru. Gledajući film, publika će polet­jeti 220 milja iznad Zemlje, na Svemirsku postaju, najveće inženjersko dostignuće od slijetanja na Mje­sec. Ovaj je film i priča o 16 zemalja koje parterski grade veliki laboratorij u svemiru, gdje proučavaju utjecaj dogoročnog izlaganja području bez gravitaci­je te pronalaženju načina kako jednoga dana stupiti na Mars. Ovo je priča o izazovima i uspjesima, ali i o ljudima čiji su snovi nadišli sam život na Zemlji.
Poletite u svemir i pogledajte kako je živjeti bez gravitacije, pridružite se astronautima koji žive u nesvakidašnjim uvjetima u orbiti iznad Zemlje te postanite barem na trenutak dio tima koji istražuje nepredvidivi Svemir.

Više na IMAX Blitz Cinestar Arena stranici >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!