Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Star Wars na Blu-rayu: Darth Vader, “Neeeee!”

Hoće li George Lucas ikad reći „To je to.“?

Mnogo priča kruži na webu da George Lucas, kreator Star Warsa radi neke drastične promjene u Blu-ray izdanju Star Wars: Kompletna saga koje će se lansirati 16. rujna.

Osim unaprijeđenja slike u pojedinim scenama i uklanjanja tipičnih gafova poput slučajno vidljive lutkarove ruke na Wampa stvorenju u nastavku “Carstvo uzvraća udarac”, Lukas je odlučio zamijeniti lutku Yode u “Fantomskoj prijetnji” s CGI special effect Yodom. Ovaj digitalni Yoda će izgledati prirodnije, baš onako kako je izgledao u najnovijim Star Wars filmovima.

Možda najveću promjenu predstavlja zadnji nastavak filmske sage “Povratak Jedija”, gdje Darth Vader uzviče “Neeeee!” dok ubija imperatora Palpatinea, nešto slično Vaderovom dramatičnom jauku na kraju najnovijeg filma “Osveta Sitha”.

Originalna filmska saga završava tako da Palpatine umalo ubije Luke Skywalkera, ali Vader se ubacuje da bi spasio sina ubivši Palpatinea, ali umjesto da to učini bez da ispusti ikakav zvuk, u blu-ray izdanju će uzviknuti “Neeeee!”.

Prema Lucasovoj reputaciji perfekcionista, možemo se samo pitati hoće li redatelj/producent učiniti još više promjena u novom Blu-ray izdanju.

Izvor: TVPredictions

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Taj uzvik “Noooo” mi se nije svidjao ni na kraju 3. dijela, tako da se baš i ne veselim toj “ekskluzivi”. S druge strane, digitalni Yoda u 1. nastavku mi je OK.

  2. Pojavile su se cijene u prednarudzbi:

    Star Wars Saga Blu-Ray – 669,00kn
    Star Wars Originalna i Prequel trilogija Blu-ray – svaka 339,00kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!