FilmoviKinoVijesti

Cineplexx East otvara se “Danom hrvatskog filma“ krajem ožujka

Cineplexx-dvorana

Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe Cineplexx dolazi u Zagreb ovoga proljeća, točnije, 29. ožujka.

Nakon što su prošle godine otvorili dva multipleksa u Splitu i u Osijeku, kino s najsuvremenijom digitalnom i 3D tehnologijom krajem ožujka otvorit će se i u glavnom gradu u sklopu trgovačkog centra City Center One na Žitnjaku. Bit će to već četvrti po redu multipleks kojeg su u zajedničkoj investiciji otvorili austrijski partner Cineplexx i hrvatski partner Continental grupa.

Cineplexx East otvorit će se uistinu posebnom i dosad neviđenom prigodom – “Danom hrvatskog filma” na kojoj će se okupiti svi predstavnici hrvatske filmske industrije od redatelja, producenata, glumaca, scenarista i svih ostalih koji svojim doprinosima i radom podupiru i stvaraju domaću filmsku produkciju. Svi zajedno svojom prisutnošću u velikom lobbyju otvorit će prvo Cineplexx kino u Zagrebu opremljeno najmodernijom tehnologijom i udobnim sjedalima. U sklopu otvorenja novog zagrebačkog multipleksa očekuju nas razne besplatne projekcije hrvatskih filmova novije produkcije.

Nakon što su 2008. godine potpisali Joint Venture ugovor o suradnji, hrvatski distributer Continental film (koji se nalazi u sklopu Continental grupe) i vodeći austrijski kino prikazivač Cineplexx krenuli su u širenje brenda ovog kino prikazivača u Hrvatskoj, ali i u ostatku regije. U roku od samo tri godine otvoreni su multipleksi u Splitu, Osijeku, Beogradu, Kragujevcu i Podgorici. Također je finaliziran ugovor i za otvorenje prvog multipleksa u Skoplju koji će sa svojim radom započeti u rujnu ove godine.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Samo idiot bi na tom mjestu radio kino dvorane. Periferija grada, loša karma, nepostojanje tramvaja a autobusni prijevoz upitan. Danas je opasno se šetati po centru a ne po žitnjaku u večernjim satima. Prognoziram potpuni debakl ovog kina!

    1. Movie, to sam rekao kolegici na poslu što je iz Ivania Grada i napala me kako je to sjajno za istočni dio Zagreba i mjesta u blizini. Meni, a vjerujem i mnogima bi više odgovarala dvorana u zapadnom dijelu, znam da je bilo priče da bi se kod Jaruna na Horvaaanskoj gradilo no od toga izgleda ništa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!