FilmoviKinoVijesti

Cineplexx East otvara se “Danom hrvatskog filma“ krajem ožujka

Cineplexx-dvorana

Vodeći kino prikazivač u ovom dijelu Europe Cineplexx dolazi u Zagreb ovoga proljeća, točnije, 29. ožujka.

Nakon što su prošle godine otvorili dva multipleksa u Splitu i u Osijeku, kino s najsuvremenijom digitalnom i 3D tehnologijom krajem ožujka otvorit će se i u glavnom gradu u sklopu trgovačkog centra City Center One na Žitnjaku. Bit će to već četvrti po redu multipleks kojeg su u zajedničkoj investiciji otvorili austrijski partner Cineplexx i hrvatski partner Continental grupa.

Cineplexx East otvorit će se uistinu posebnom i dosad neviđenom prigodom – “Danom hrvatskog filma” na kojoj će se okupiti svi predstavnici hrvatske filmske industrije od redatelja, producenata, glumaca, scenarista i svih ostalih koji svojim doprinosima i radom podupiru i stvaraju domaću filmsku produkciju. Svi zajedno svojom prisutnošću u velikom lobbyju otvorit će prvo Cineplexx kino u Zagrebu opremljeno najmodernijom tehnologijom i udobnim sjedalima. U sklopu otvorenja novog zagrebačkog multipleksa očekuju nas razne besplatne projekcije hrvatskih filmova novije produkcije.

Nakon što su 2008. godine potpisali Joint Venture ugovor o suradnji, hrvatski distributer Continental film (koji se nalazi u sklopu Continental grupe) i vodeći austrijski kino prikazivač Cineplexx krenuli su u širenje brenda ovog kino prikazivača u Hrvatskoj, ali i u ostatku regije. U roku od samo tri godine otvoreni su multipleksi u Splitu, Osijeku, Beogradu, Kragujevcu i Podgorici. Također je finaliziran ugovor i za otvorenje prvog multipleksa u Skoplju koji će sa svojim radom započeti u rujnu ove godine.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Samo idiot bi na tom mjestu radio kino dvorane. Periferija grada, loša karma, nepostojanje tramvaja a autobusni prijevoz upitan. Danas je opasno se šetati po centru a ne po žitnjaku u večernjim satima. Prognoziram potpuni debakl ovog kina!

    1. Movie, to sam rekao kolegici na poslu što je iz Ivania Grada i napala me kako je to sjajno za istočni dio Zagreba i mjesta u blizini. Meni, a vjerujem i mnogima bi više odgovarala dvorana u zapadnom dijelu, znam da je bilo priče da bi se kod Jaruna na Horvaaanskoj gradilo no od toga izgleda ništa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!