Blu-ray izdanjaFilmovi

Novi naslovi na Blu-ray mediju (Continental/Blitz) [listopad 2009.]

sweeney-todd-bd_star-trek-11-bd_tomb-raider-lara-croft-bd

Premda su datumi izlaska vrlo nesigurni, u listopadu nas premda najavama očekuje veći broj Blu-ray naslova, kako stoji u nastavku. Zbog ostvarene suradnje s novim portalom o filmu u regiji, Moj-Film.hr, dio naslova je povezan direktno na partner stranicu, te ćete tamo pronaći mnoge dodatne informacije o samom filmu, glumačkoj postavi itd. Kako bilo da bilo, nadajmo se da će se ovi naslovi uistinu pojaviti tokom mjeseca i da će biti minimalno onih koji se odgađaju iz mjeseca u mjesec (primjer: Star Trek 11 koji bi se po zadnjim informacijama trebao pojaviti 28.10, a bio je najavljen za sredinu rujna).

Continental film

Blitz Film

7.10.

21.10.

28.10

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!