Audio-video uređajiLG ElectronicsVijesti

Novi LG HDD snimači – HR933, HR935 i HR939

Blu-ray-snimac-LG-HR939Iz LG-a uskoro stižu tri nova HDD snimača s ugrađenim Blu-ray čitačem i pristupom LG Smart TV značajkama.

Sva tri HDD čitača su identična u svim aspektima, osim u kapacitetu tvrdog diska (320 GB, 500 GB i 1 TB). Blu-ray čitači podržavaju 2D i 3D prikaz, te naravno DVD i CD format. Snimače je moguće povezati sa USB ključem ili USB tvrdim diskom, te reproducirati medijske datoteke ili ih transferirati s vanjskog uređaja na integrirani tvrdi disk čitača.

LG-HR939U većini regija, LG će integrirati twin tuner za DVB-T i DVB-C konekcije. Twin tuner omogućuje snimanje TV emisija, pauziranje TV prijenosa uživo i premotavanje sadržaja, te namještanje automatskog snimanja preko programskog vodiča.
Sva tri čitača dolaze s ugrađenom LG Smart TV platformom, uključujući pristup TV aplikacijama i LG premium aplikacijama, kao što su Netflix, Facebook i ostale usluge. Integrirani su WiFi i DLNA, te je moguće upravljati čitačima putem aplikacije za iOS i Android pametne telefone/tablete.

Svi standardni audio formati su podržani, uključujući Dolby TrueHD i DTS Master Audio. Tri nova HDD čitača – HR933, HR935 i HR939, će postati dostupni na europskom tržištu tijekom nadolazećih tjedana. Već su dostupni u Velikoj Britaniji po sljedećim cijenama: LG HR939 i LG HR935.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Ma to su odlični aparati. Imam HR 500 već tri godine (nema 3D i nema SMART ali ima Youtube) sa 250 Gb HDD a sve ostalo je isto ili slično ovim novima. Mogu reći da mi je to do prije mjesec dana bila najbolja investicija u video tehniku koja mi je pružila najviše uživanja i eksperimentiranja.
    Zašto do prije mjesec dana ? Zaro jer sam kupio još bolji – Samsung BD F8900 koji je istovjetan ovom LG HR939 (barem na prvi pogled) i ponovno sam se oduševio jer …. “SVE RADI”. Preporučujem ove “strojeve” za sve koji vole snimati i graditi si razne arhive video materijala. LP.

    1. Dali uredjaji imaju skart priključak,jer me zanimaju najviše radi prebacivanja snimaka sa VHS kaseta i gdje se moze kupit samsung db f8900?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!