StudijeVijesti

Potrošači sve češće mijenjaju svoje televizore

TV-replacement

Potrošači širom svijeta skraćuju vrijeme potrebno da zamijene svoje televizore, izjavila je istraživačka tvrtka NPD DisplaySearch.

Prema istraživanju, globalni prosjek zamjene televizora pao je sa 8.4 na 6.9 godina. U SAD-u, prosjećni životni vijek televizora koji se planira zamijeniti iznosi 6.1 godinu, dok je ta brojka iznosila 7.2 za prošlogodišnje televizore.

Na globalnoj razini, većina kućanstava uglavnom zamjenjuje svoje CRT televizore s ravnim ekranima. Sve u svemu, LCD-i u rangu od 32 do 44 inčna su najpopularniji prilikom kupnje novih televizora.“, izjavio je Riddhi Patel, direktor istraživanja tržišta potrošača.

Zanima nas koliko često naši čitatelji mijenjaju svoje televizore? Svaka povratna informacija bit će korisna.

Izvor: Dealerscope

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!