Audio-video uređajiVijesti

Detalji o novoj Xbox konzoli u travnju

Xbox_logoGlasine kažu da će informacije o idućoj Xbox konzoli biti objavljene u travnju.

Nakon prošlotjedne lavine informacija o Playstationu 4, ne iznenađuje pojava glasina na internetu o tome kako će Microsoft uskoro otkriti informacije o svojoj novoj “čarobnoj kutiji”.

Prema izvještajima koji su se proširili velikom brzinom, travanj će biti mjesec kada će Microsoft prekinuti šutnju i objaviti tajne o sljedećoj inkarnaciji konzole Xbox. Time će i služebno započeti novi rat konzola. Ovo se može shvatiti kao potencijalni odgovor Sonyju koji je svojim prošlotjednim otkrivanjem detalja o Playstationu priredio iznenađenje Microsoftu.

Microsoft će sada stvarno morati iznenaditi novom konzolom i ponuditi nešto što Playstation 4 nema. Unatoč tome što su mnogi korsinici detalje o novom Playstationu doživjeli kao nešto očekivano, neuzbudljivo i bez kreativnosti, nema sumnje da PS4 izgleda obećavajuće, s najavom nekih vrhunskih igara kao što su Killzone, Infamous, Bungie’s Destiny, te igre impresivne grafike Watch-Dogs, koja će biti unaprijeđena za novu Sonyjevu platformu.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!