Home » Vijesti » Audio-video uređaji » EIZO predstavio profesionalni zaslon širokog raspona boja

EIZO predstavio profesionalni zaslon širokog raspona boja

EIZO je predstavio svoj najnoviji profesionalni zaslon, FlexScan SX2762W-HX. Ovaj 27-inčni LCD zaslon 16:9 formata, s narativnom rezolucijom od 2560 x 1440 piksela. Zaslon koristi IPS panel koji daje 97% Adobe RGB pokrivenosti palete, sa statičnim kontrastom od 850:1 i svjetlinom od 270 cd/m². Vrijeme odziva panela je 6 ms. Mjerač za ambijentalno svijetlo prilagođava postavke optimalno uvijetima osvijetljenja, dok mjerač udaljenosti upozorava ako je korisnik udaljen od tipkovnice, čime ga šalje u mirovanje.

FlexScan SX2762W-HX ima ulaze za dual-link DVI, DisplayPort i mini-DisplayPort. Sadrži USB 2.0 koncentrator (hub) za lak pristup priključcima. Stalak omogućuje podešavanje visine, nagiba i zakretanja. Predviđen za puštanje u promet u drugom tjednu veljače, EIZO FlexScan SX2762W-HX dolazi podržan s 5 godišnjim jamstvom, s cijenom od oko 8000 kn. [TechPowerUp]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*