Audio-video uređajiVijesti

EIZO predstavio profesionalni zaslon širokog raspona boja

EIZO je predstavio svoj najnoviji profesionalni zaslon, FlexScan SX2762W-HX. Ovaj 27-inčni LCD zaslon 16:9 formata, s narativnom rezolucijom od 2560 x 1440 piksela. Zaslon koristi IPS panel koji daje 97% Adobe RGB pokrivenosti palete, sa statičnim kontrastom od 850:1 i svjetlinom od 270 cd/m². Vrijeme odziva panela je 6 ms. Mjerač za ambijentalno svijetlo prilagođava postavke optimalno uvijetima osvijetljenja, dok mjerač udaljenosti upozorava ako je korisnik udaljen od tipkovnice, čime ga šalje u mirovanje.

FlexScan SX2762W-HX ima ulaze za dual-link DVI, DisplayPort i mini-DisplayPort. Sadrži USB 2.0 koncentrator (hub) za lak pristup priključcima. Stalak omogućuje podešavanje visine, nagiba i zakretanja. Predviđen za puštanje u promet u drugom tjednu veljače, EIZO FlexScan SX2762W-HX dolazi podržan s 5 godišnjim jamstvom, s cijenom od oko 8000 kn. [TechPowerUp]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!