3DAudio-video uređajiVijesti

Optoma je lansirala HD25 Full HD 3D DLP projektor

Optoma-HD25-projektorSvjetski proizvođač projektora Optoma predstavio je novi HD25 projektor, a radi se o full HD (1920 x 1080p) 3D DLP (Digital Light Processing) uređaju.

Single-chip DLP tehnologija je već poznata po nevjerojatnoj oštrini u usporedbi s većinom home cinema projektora na tržištu, koji su uglavnom 3-chip LCD ili LCOS dizajna (tri panela, plus po pitanju kontrasta, ali zato gube na oštrini zbog iskrivljenosti).

HD25 je predstavljen kao “sve-u-jednom” rješenje, jer se ističe ugrađenim zvučnicima čime je eliminirana potreba za vanjskim izvorom ili adapterom. Tvrtka obećava 2000 lumena emitiranog svjetla (iako će kalibracija sigurno umanjiti taj broj), visoki kontrast, te Dynamic Black tehnologiju.

Što se konekcije tiče, HD25 će se odlikovati sa 2 HDMI i VGA ulaza te priključcima za komponentni i kompozitni video.

Preporučena maloprodajna cijena za HD25 je oko 7000 kuna, u koju je uključen par Optoma ZF2100 aktivnih (active-shutter) 3D naočala.

Izvor: HDTV Test

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!