Vijesti

10 božićnih HD darova ispod 300$ (1500 kuna)

Toshiba HD-A30Iako malo kasnimo, donosimo vam i dalje prilično aktualnu temu – povoljni HD pokloni za vaše najmilije (vi, uključeni).

TVPredictions.com je sastavio listu za one koji kupuju poklone u zadnji čas, a kad se radi o HD-u kao vrućoj temi, povoljnih prilika se može naći ako se malo bolje pogleda između polica…

Ovdje će biti izneseno prvih pet HD poklona, a kompletni popis možete vidjeti na stranici izvora. Svi artikli ovdje navedeni su dostupni za online narudžbu i cijenom su ispod 1500 kuna.

Naposlijetku, evo liste:

1.  1080p HD DVD reproduktor

Toshiba HD-A30
Svi neprestano spominju niske cijene Toshibinog 1080i HD-DVD reproduktora, no svi znamo koliko iole informiranog korisnika smeta ovaj “i”, pa smo odlučili istražiti ponudu i pronašli smo Toshibu 1080p za samo 233 dolara (oko 1200 kuna) – skoro 170 dolara (850 kuna) ispod tržišne cijene.

2. Samsung BD-P1400 1080p Blu-ray reproduktor

Samsung BD-P1400 1080p Blu-ray Player
Mislite da je Blu-ray skup? Pogledajte ovog Samsunga za 279 dolara (1800 kuna) pa promislite još jedanput.

3.  The Bourne trilogija (HD DVD)

The Bourne Ultimatum HD
Ako kupite sva tri Bourna s Matt Damonom na HD DVD-u, to bi vas koštalo više od 600 kuna, no Amazon.com nudi kompletnu trilogiju za samo 50 dolara (250 kuna), što ispada oko 80 kuna po filmu!

4. OPPO DV-980H 1080p Up-Converting Universal DVD reproduktor s HDMI priključkom

OPPO_DV-980H_1080p_Up-Converting
Ako vas HD DVD i Blu-ray ne uzbuđuju previše, možda je OPPO “up-converter” DVD reproduktor za vas idealan poklon. Ovaj reproduktor vrši upscale DVD filmova na HD rezoluciju i time ih čini još ljepšim na HD zaslonu. Iako to nije pravi HD, siguran sam da će vas zadiviti razlika u slici, a isto mogu reći i za cijenu koja je na Amazon.com-u 169 dolara (850 kuna).

5. Spider-man trilogija u HD-u

Spiderman bluray

Magiju čovjeka-pauka možete donijeti doma za samo 62 dolara (310 kuna) na Blu-ray mediju.

Izvor: tvpredictions.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!