FilmoviKinoVijesti

Kathleen Kennedy zamijenila Jurski park 4 novim Ratovima zvijezda

Jurski-park-Ratovi-zvijezda

Posvećenost Ratovima zvijezda udaljila je predsjednicu Lucasfilma Kathleen Kennedy od produkcije četvrtog nastavka filma Jurski park, stoga je postalo jasno da Kathleen Keenedy neće sudjelovsti u stvaranju nadolazećeg nastavka ove popularne filmske franšize.

Potvrđeno je da će se film pojaviti u kinima na ljeto 2014. godine, iako još nema službene objave tko će preuzeti redateljsku ulogu. Čini se da funkcija predsjednice Lucasfilma i rad na novom nastavku Ratova zvijezda ne ostavljaju Kathleen puno vremena za druge projekte.

Njezin suprug, Frank Marshall, potvrdio je na Twitteru da je Kathleen „zamijenila raptore za TIE-fightere“ i da neće raditi na nastavku Jurskog parka. Ovakav rasplet događaja ne iznenađuje, te će se snimanje Jurskog parka 4 nastaviti s realizacijom kako je planirano.

Marshall je negirao glasine da će Steven Spielberg režirati novi nastavak, međutim Spielberg ostaje raditi na projektu kao producent.

Trenutni datum izlaska filma Jurski park 4 predviđen je za 13. lipnja 2014. godine.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!