FilmoviKino

Universal objavio datum izlaska za Jurski Park 4, prvi nastavak u 3D-u ove godine

jurassic-park-3d-head

Četvrti nastavak velikog hita iz 90-ih godina u kina SAD-a dolazi iduće godine, točnije 13. lipnja. Producent filma će biti Steven Spielberg, a još nije objavljeno tko će ga režirati. Scenarij potpisuju Amanda Silver i Rick Jaffa (Planet Majmuna: Postanak).

Ove godine se označava 20 godina od prvog nastavka Jurskog Parka, te će fanovi po prvi puta u filmu moći uživati i u 3D formatu, ponovno u kino dvoranama. Prve projekcije se očekuju početkom travnja. Film je originalno sniman 2D kamerama, te je prošao isti proces konverzije kao i naslovi poput Titanica, Kralja Lavova ili Ratova Zvijezda. Filmskim kućama je ovo vrlo jednostavna metoda za ostvarivanje dodatnih prihoda, tako da koverzije popularnih hitova uopće ne čude. Nadajmo se samo da će posao biti kvalitetno odrađen i da ćemo još jednom oduševljeno prošetati izgubljenim svijetom dinosaura.

jurassic-park-3d

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!