Home » Filmovi » Universal objavio datum izlaska za Jurski Park 4, prvi nastavak u 3D-u ove godine

Universal objavio datum izlaska za Jurski Park 4, prvi nastavak u 3D-u ove godine

jurassic-park-3d-head

Četvrti nastavak velikog hita iz 90-ih godina u kina SAD-a dolazi iduće godine, točnije 13. lipnja. Producent filma će biti Steven Spielberg, a još nije objavljeno tko će ga režirati. Scenarij potpisuju Amanda Silver i Rick Jaffa (Planet Majmuna: Postanak).

Ove godine se označava 20 godina od prvog nastavka Jurskog Parka, te će fanovi po prvi puta u filmu moći uživati i u 3D formatu, ponovno u kino dvoranama. Prve projekcije se očekuju početkom travnja. Film je originalno sniman 2D kamerama, te je prošao isti proces konverzije kao i naslovi poput Titanica, Kralja Lavova ili Ratova Zvijezda. Filmskim kućama je ovo vrlo jednostavna metoda za ostvarivanje dodatnih prihoda, tako da koverzije popularnih hitova uopće ne čude. Nadajmo se samo da će posao biti kvalitetno odrađen i da ćemo još jednom oduševljeno prošetati izgubljenim svijetom dinosaura.

jurassic-park-3d

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*