Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmovi

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za praznički tjedan u lijepoj našoj Continental Film nam je pripremio tri nova naslova koji će izaći na DVD, odnosno Blu-ray medijima. Radi se o dva napeta trilera (Ukradeni Identitet i Nevjerna), te trećem nastavku popularne komedije Debela Mama, podnaslova Kakav Otac, Takav Sin. Liam Neeson, Diane Kruger, Martin Lawrence, Diane Lane i Richard Gere neki su od glumaca koje ćete gledati u standardnoj i/ili visokoj rezoluciji, a više detalja potražite u nastavku.

[youtube id=”I-lDfKb2SBA” w=”600″ h=”337″]

UKRADENI IDENTITET (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Jaume Collet-Serra

Glasovi: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones

Zvijezda filmova 96 sati i A-Team ponovno, brutalnom snagom, uskače u akciju! Liam Neeson je Dr. Martin Harris koji se budi iz kome nakon prometne nesreće u Berlinu i otkriva da ga njegova žena (January Jones) odjednom ne prepoznaje, a da je drugi muškarac (Aidan Quinn) preuzeo njegov identitet. Ignoriran od strane vlasti koje mu ne vjeruju i istovremeno proganjan od strane misterioznih ubojica postaje svjestan da je ostao sam, umoran i non-stop u bijegu. Uz pomoć neobične saveznice (Diane Kruger), Harris uranja u smrtonosnu misteriju koja će ga natjerati da preispita svoje duševno zdravlje, vlastiti identitet i činjenicu koliko je daleko spreman otići kako bi saznao istinu.

[youtube id=”Clm8dsZjdoM” w=”600″ h=”337″]

DEBELA MAMA: KAKAV OTAC, TAKAV SIN (DVD izdanje)

Redatelj: John Whitesell

Uloge: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas

U trećem nastavku urnebesno smiješnog serijala „Kuća debele mame“, FBI agent Malcolm Turner zajedno će se sa svojim 17-godišnjim sinom Trentom prerušiti kako bi upali u umjetničku školu za djevojke gdje moraju pronaći misterioznog ubojicu zločina kojem je Trent svjedočio, prije nego isti pronađe njih. Režiser John Whitesell i glumačka zvijezda Martin Lawrence nakon drugog nastavka ponovo udružuju snage kako bi gledateljima prikazali dosad neviđene komične situacije…

[youtube id=”gvKKuiwkKrc” w=”600″ h=”337″]

NEVJERNA (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Adrian Lyne

Uloge: Diane Lane, Richard Gere, Olivier Martinez

Diane Lane je zaradila nominaciju za nagradu Oscar® u kategoriji glavne ženske uloge u ovom napetom erotskom trileru o strasti koja gazi sve pred sobom. Edward i Connie Sumner (Richard Gere i Diane Lane) imaju, kako se čini na prvi pogled, savršen brak. Ali kada Connie sretne zgodnog stranca s kojim se upušta u seksualnu aferu, strast postaje opsesija, a posljedice njezine izdaje kreću smrtonosnim smjerom. Od redatelja Adriana Lynea (Fatalna privlačnost), prepun napetosti i neizvjesnosti, film Nevjerna će u potpunosti zavesti vaša osjetila.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!