Home » Filmovi » Sumrak Saga: Praskozorje 2. dio uskoro u kinima

Sumrak Saga: Praskozorje 2. dio uskoro u kinima

twilight saga breaking dawn part 2

Najiščekivaniji film godine Sumrak Saga: Praskozorje 2. dio od 15. studenoga pogledajte u multipleksima CineStar i ostalim kinima.

Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta, a film “Sumrak” je postao instant klasik.

Ove godine pogledat ćemo posljednje poglavlje najgledanije sage svih vremena. Od kada smo ih upoznali, svašta se promijenilo: Bella je postala besmrtni vampir, ona i Edward su u braku i imaju prekrasnu kćer…Pred njima je najveća bitka do sada: Volturi se približavaju Belli i Edwardu jer njihovo dijete predstavlja prijetnju za vampire.

Već danas kupite svoje ulaznice – otvorena je pretprodaja za ulaznice filma Sumrak Saga: Praskozorje 2. dio u svim CineStarima. Pretprodaja vrijedi i za IMAX i Gold Class.

CineStar nudi svojim posjetiteljima i Sumrak paket! (http://www.blitz-cinestar.hr/sumrak-saga-praskozorje-paket)

Sumrak Saga: Praskozorje paket uključuje promo cijenu ulaznice za Sumrak Saga: Praskozorje 1. dio po 15 kn te pretpremijerno pogledajte Sumrak Saga: Praskozorje 2. dio u 00.01 sati po punoj cijeni.

Ulaznice za Sumrak Saga: Praskozorje 1. i 2. dio je moguće kupiti samo na blagajnama kina.

Galerija slika

Sumrak Saga-Praskozorje-2-dio

Twilight-saga-ends

Twilight

Izvor: Blitz Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Veceg udava od filmova nisam u zivotu vidio, a glavna glumica kao da ima proliv koji nemoze kontrolisati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*