Home » Vijesti » Audio-video uređaji » CES 2013: Specifikacije i detalji Panasonic LCD televizora za 2013. godinu

CES 2013: Specifikacije i detalji Panasonic LCD televizora za 2013. godinu

panasonic2013

Panasonic je prije nekoliko minuta po lokalnom vremenu završio konferenciju za medije na CES sajmu u Las Vegasu i ubrzo su na službenoj stranici objavljeni modeli LCD i plazma televizora za tržište SAD-a, te u ovoj objavi prenosimo prve informacije o novim serijama LCD televizora.

Panasonic je nadogradio prošlogodišnje modele, te uveo neke nove u ponudu, tako je top model za ovu godinu WT60, a odmah stepenicu niže model DT60.

Novi Panasonic LCD televizori imaju bitno drugačiji dizajn od prošlogodišnjih modela, uz lakoću i lebdeći efekt kao nit vodilju. Dizajn je osvježen i za Viera Touch Pad kontroler na WT60 i DT60 modelima, a isto vrijedi i za 3D naočale.

Frekvencija pozadinskog osvjetljenja je otišla u astronomske razine pa tako WT60 model dostupan u veličinama od 47″ i 55″ ima vrijednost od čak 4200 bls (Back Light Scanning), dok prošlogodišnjih 1920 bls sada krasi 55″ varijantu DT60 modela (60″ model ima “samo” 1200 bls).

panasonic-lcd-2013-tech

Ključne značajke najnovije generacije Panasonic LCD televizora.

Glasine o Panasonicovom potpunom prelasku na polarizacijski 3D su istinite, tako da je od vrha ponude pa do ET60 modela prisutan polarizacijski 3D prikaz, najvjerojatnije s istim karakteristikama kao i do sada kada su u pitanju zasloni pune HD razlučivosti.

panasonic-wt60

panasonic-dt60

panasonic-et60

panasonic-e60

panasonic-em60

panasonic-xm60      panasonic-b6-series

Sve informacije preuzete sa službene stranice Panasonica.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Panasonic ovu godinu odmara. LG paneli kod LCD-a, plazma jako mali napredak???, a o OLED TV ni riječi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*