FilmoviKinoVijesti

Foršpan i galerija fotografija: Vitez Tame: Povratak

batman-rises-header

Željno iščekivani treći i posljednji nastavak trilogije o Batmanu – 26. srpnja dolazi na velika platna diljem Hrvatske i svijeta.Sudbinu našeg omiljenog borca za pravdu zna samo jedan čovjek, izvanredni redatelj Christopher Nolan koji je ovoga puta Batmana stavio pod veliki psihički i fizički pritisak. Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli a negativac nikada nije bio brutalniji…. poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice….

Ekipa filma je jača no ikada: Oskarovci Michael Caine i Morgan Freeman te Gary Oldman, izvanredni Tom Hardy u ulozi negativca i lijepa Anne Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard i nezaobilazni Christian Bale. Ne sumnjamo kako će i ovaj nastavak Batmana oduševiti mnoge, kako ljubitelje vrhunske akcije i spektakularnih efekata, tako i video puriste koji će pronaći niz scena za testiranje svoje AV opreme.

Foršpan s hrvatskim titlovima:

[youtube id=”UZ3E8wlVg1M” w=”600″ h=”337″]

 

Galerija fotografija u nastavku:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!