Home » Filmovi » Foršpan i galerija fotografija: Vitez Tame: Povratak

Foršpan i galerija fotografija: Vitez Tame: Povratak

batman-rises-header

Željno iščekivani treći i posljednji nastavak trilogije o Batmanu – 26. srpnja dolazi na velika platna diljem Hrvatske i svijeta.Sudbinu našeg omiljenog borca za pravdu zna samo jedan čovjek, izvanredni redatelj Christopher Nolan koji je ovoga puta Batmana stavio pod veliki psihički i fizički pritisak. Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli a negativac nikada nije bio brutalniji…. poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice….

Ekipa filma je jača no ikada: Oskarovci Michael Caine i Morgan Freeman te Gary Oldman, izvanredni Tom Hardy u ulozi negativca i lijepa Anne Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard i nezaobilazni Christian Bale. Ne sumnjamo kako će i ovaj nastavak Batmana oduševiti mnoge, kako ljubitelje vrhunske akcije i spektakularnih efekata, tako i video puriste koji će pronaći niz scena za testiranje svoje AV opreme.

Foršpan s hrvatskim titlovima:

[youtube id=”UZ3E8wlVg1M” w=”600″ h=”337″]

 

Galerija fotografija u nastavku:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

boyhood-header

HD preporuka: Filmovi koje vrijedi pogledati u ožujku 2015.

Novi filmovi stalno dolaze, dio uspijemo stići pogledati, a dio u svakodnevnoj gužvi zaboravimo. Kako ...

mad-max-divlja-cesta

Drugi teaser trailer za film Pobješnjeli Max: Divlja Cesta

Svi obožavatelji Mad Maxa napokon mogu odahnuti! Sinoć objavljen dru­gi teaser trailer filma POBJEŠNJELI MAX: ...