Home » Filmovi » Animirani film Sammy 2 – Morska avantura sinkronizirana na hrvatski

Animirani film Sammy 2 – Morska avantura sinkronizirana na hrvatski

Sammy-2-Morska-avantura

Hrvatske zvijezde udahnule su život morskim kornjačama i ostalim likovima animiranog hita Sammy 2: Morska avantura kojeg možete pretpremijerno pogledati u multipleksima CineStar i ostalim kinima.

Drugi nastavak Sammyjevih avantura vodi nas u čarobni svijet morskih dubina. Morske kornjače i nerazdvojni prijatelji Sammy i Ray uživaju u vodenim i pješčanim čarima vodeći netom izlegnutu mladunčad Rickya i Ellu prema moru. Odjednom na njih nasrne krivolovac, otme ih i pošalje u Dubai, u akvarij u kojem će sudjelovati u spektakularnoj vodenoj predstavi za turiste. Morski konjic Big D, glavna zvijezda predstave, poziva Sammya i Raya da mu se pridruže u planovima za veliki bijeg, no oni smišljaju vlastite planove bijega sa svojim novim prijateljima.

Sammy-2-Luka-Bulic

U drugom nastavku likovi su još smješniji, jakih i osebujnih karaktera, neobični su i posebni, svaki na svoj način. Sve te osobine animiranim likovima unijela je odlična ekipa koja je radila na hrvatskoj sinkronizaciji filma:  Ljubomir Kerekeš, Željko Vukmirica, Pero Juričić, Robert Ugrina, Jorge Ricardo Luque Perdomo, Jelena Miholjević, Edvin Liverić Bassani, David Vurdelja, Mila Elegović, Luka Bulić, Žarko Savić,  Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Ana Begić Tahiri i drugi.

Sammy-2--Ivana-i-Marija-Husar

“Sinkronizacije je nešto što sam oduvijek htjela pa kada sam dobila priliku bila sam presretna, osobito zbog toga što moja djeca naprosto obožavaju Sammy-a. Moja djeca su oduševljena!” rekla je Ivana Husar Mlinac koja je u animiranom filmu utjelovila lik Marie, zavodljive stanovnice akvarija u Dubaiju.

Sammy-2-Zeljko-Vukmirica

Animirani film koji će sve oduševiti: od najmlađih do najstarijih. Morska avantura, snažna poruka o prijateljstvu čeka vas na velikim platnima!

Izvor: Blitz PR

 

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 kanali 1080p rezolucije i 5.1 zvuka od jeseni u našoj regiji

Blitz film i video distribucija pokreće nove filmske premium kanale CineStar Premiere i CineStar Premiere ...

nemo-potraga-3d

Proživimo još jednom Potragu za Nemom u 3D tehnici – od 14. veljače u kinima!

Premda je snimljen prije točno 10 godina, animirani hit „Potraga za Nemom“ niti danas ne ...